Cuplu

Trucuri ca să-l ademenești în dormitor


14 august 2014 | G.R.


Unui bărbat îi place să se simtă dorit. Nu contează dacă vă aflați la începutul relației sau că aveți o căsnicie lungă, tu trebuie să ştii mereu cum să-l atragi, astfel încât să aveți o noapte de amor pasional.

Atmosferă romantică

Romantismul este pentru orice vârstă și este o cale sigură spre succes. Aşadar, dacă vrei o noapte fierbinte în doi, întâi de toate creează o atmosferă romantică în dormitor. Apelează la lumânări parfumate, la o veioză care să lumineze difuz.

Nu uita nici de melodii romantice, în surdină. Și așternuturile fine, din mătase, sunt o piesă de nelipsit în acest tablou romantic.

O cină cu mâncare afrodisiacă

O altă cale de a-I arăta că-ți dorești o noapte de amor este să-i trimiți mesaje cu subînțeles, chiar dacă se află la birou. Este cu atât mai excitant pentru el. Mai mult, îl poţi aştepta acasă cu o cină afrodisiacă, pregătită de tine.

La masă poţi purta un tricou transparent sau o rochie din dantelă neagră, care să-i dea vestea că desertul îl va servi nu oricm, ci în... dormitor.

Nu uita de lenjeria sexy

Apoi treci la runda a treia de atac. Pentru când vă retrageţi în dormitor, alege nişte desuuri sexy, în culori tari: roşu sau violet. Materialul trebuie să fie mătase sau dantelă, care să îți pună în valoare atuurile fizice.

Aplică şi un machiaj care să-l incite: un ruj roşu, este demonstrat că are proprietăţi erotice. Poţi chiar să muţi o oglindă în dormitor, doar pentru o noapte. Partida voastră de amor va fi cu siguranţă altfel.

Și parfumul contează

O aromă de parfum oriental îl va face să te soarbă din priviri. Mişcă-te sugestiv pe lângă el, astfel încât să-l inciţi, să-l faci să te dorească. Îi poţi sugera și că ai pregătită o sticluţă de ulei pentru masaj, cu o aromă deosebită, numai pentru el.

Nu va putea rezista tentaţiei. Nu uita nici de limbajul trupului. Trece-ți degetele prin păr, mergi unduit, vorbește-șoptit, la ureche.


Mai citește și:

Avantajele surprinzătoare ale sexului

5 trucuri ca să reaprinzi pasiunea în dormitor
Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia