Astrologia dragostei

Trucuri de seducție pentru fiecare zodie


25 septembrie 2014 | Elena Diaconu


Fiecare nativ adoră anumite lucruri când vine vorba de viața amoroasă. Află ce să faci ca să-ți seduci partenerul, în funcție de zodia în care s-a născut.

Berbec - Dacă vrei să cucerești un nativ născut în zodia Berbec, nu trebuie să lași garda jos imediat. Flirtează cu el, dar în același timp încearcă să nu dai frâu sentimentelor.

Taur - Poți cuceri cu ușurință un Taur dacă îi demonstrezi că îi poți oferi siguranță și că ești o fire romantică.

Gemeni - Dacă vrei să seduci un nativ născut în zodia Gemeni, stimulează-l mintal și fii misterioasă cât de mult poți.

Rac - Ca să cucerești un Rac, încearcă să scoți la iveală acea parte senzuală și să fii atentă la nevoile și dorințele lui.

Leu - Un Leu va vrea întotdeauna să-i arăți că lupți pentru el și că îi acorzi atenția cuvenită. Altfel, nu vei reuși să-l seduci cu ușurință.

Fecioară - O Fecioară își dorește ca partenera lui să aibă o personalitate puternică, care nu se teme să fie uneori puțin agresivă.


Citește și:

Horoscop: Descoperă defectele zodiei tale!

Horoscop: Cum să treci peste o despărţire


Balanță - Unei Balanțe îi plac conversațiile atrenante, care să-l stimuleze mental. Așadar, încearcă să fii o bună comunicatoare.

Scorpion - Nu încerca să seduci un Scorpion aducându-l imediat în pat. Ca să cucerești acest nativ, încearcă să-i arăți că ești o fire misterioasă și sigură pe tine.

Săgetător- Dacă vrei să cucerești un Săgetător, implică-te în activități care îi fac plăcere și încearcă să ai mintea deschisă.

Capricorn - Ca să cucerești un nativ născut în zodia Capricorn, este important să-i arăți că ai umor și că știi cum să-i aduci zâmbetul pe buze.

Vărsător - Un Vărsător pune accentul pe felul în care gândește și se comportă persoana de lângă el. Arată-i că ești o fire independentă, care știe ce vrea de la viață.

Pești - Ca să cucerești un nativ în zodia Pești trebuie să fii inventivă și spontană. Este, de asemenea, important să fii un bun ascultător.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Aurel - 24 septembrie 2014 12:12
LOCURI DE MUNCA PENTRU TOTI!
Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! Asiguram contract legal! Au fost deja trimise primele castiguri! Avem dovada platilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 dolari lunar, lucrand ca operator online 3 ore pe zi! Va expediem detalii, daca trimiteti textul "INFO" la adresa de email: [email protected]
Marius - 24 septembrie 2014 13:09
Oferta locuri de munca legale! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii! Au fost trimise deja primele castiguri! NU e vorba despre joc piramidal sau despre MLM! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Luminita - 25 septembrie 2014 15:13
Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Adrian Razvan - 28 septembrie 2014 06:24
Esti perseverent ? Ai rabdare ? Esti responsabil ? Esti ambitios ? Crezi in tine, si in succesul tau ? Ai ambitia de a deveni independent ? Daca da, iti garantez si te voi invata pas cu pas cum sa iti atingi telurile ! Vom deveni parteneri, buni prieteni, capatam incredere deplina unul in altul si CASTIGAM ! Nu este nevoie decat de un calculator conectat la internet. Pentru mai multe detalii astept un mail de la tine la aceasta adresa : [email protected]
Silvia - 29 septembrie 2014 16:09
Cele mai noi locuri de munca!
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia