Copii

Trucuri pentru a te apropia de copilul tău


16 iunie 2014 | Sorina Severin


Legătura dintre mamă și copilul ei este una foarte strânsă, dar uneori ai impresia că nu ești destul de apropiată de prichindelul tău. Iată câteva activități care te vor ajuta ca cel mic să te iubească și mai mult.

Citește-i povești

Mai ții minte cum adorai momentele din copilărie când părinții sau bunicii tăi deschideau paginile groase ale cărții cu povești și te introduceau în acel univers magic în care Făt-Frumos reușea să o salveze pe Ileana Cosânzeana după ce trecea prin probe, care mai de care mai pericuoase, și-l învingea pe Zmeul cel rău? De ce să nu se bucure și copilul tău de aceste clipe? În plus, așa va învăța să te asculte și să aibă mai multă încredere în tine.


Citește și:

Cum te asiguri că vei naște un copil sănătos

La ce să ai grijă când alegi jucăriile copilului


Petrece-ți cât mai mult timp împreună

Sunt atâtea lucruri pe care le puteți face împreună, înafară de plimbatul prin parc. Gătitul, în special al prăjiturilor, grădinărit sau chiar lecții de dans. Toate aceste activități îi vor stârni curiozitatea celui mic, care va deveni mult mai atent și mai responsabil. În plus, te va avea ca model pe tine, ceea ce va contribui la crearea unei legături speciale între voi.

Comunicarea, un element cheie

Copii au un milion de întrebări, la care de cele mai multe ori nu știi ce să răspunzi, așa că ai tendința să-l rogi să nu te mai bată atât la cap sau să-ți pună întrebări fără rost. Ei bine, această atitudine defensivă nu-l va face decât să se îndepărteze de tine și să se închidă în sine. Chiar dacă nu ai o explicație rezonabilă la întrebarea sa, îi poți spune ce crezi despre acest lucru și să-l rogi să-și dea și el cu părerea. Astfel îl vei încuraja să caute singur răspunsuri și să fie mai independent.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Scarletrose - 18 iunie 2014 11:58
CÂŞTIGI bani lucrând acasă: 200-300$ pe lună!
Rezolvi task-uri simple (în general trebuie să afli poziţia unui site în Google, să dai Like de pe contul tău de Facebook sau Google+ la un produs); câştigi 10-15 cenţi pentru un task care îţi ia 2-3 minute.
Poţi să aduci prieteni care să se înscrie pe site cu ajutorul unui link de referer şi câştigi 2% din valoarea task-urilor rezolvate de ei.

Postează în Forumuri, pe grupuri Facebook, în site-uri cu anunţuri, pe bloguri, un link (cu un cod al tău) către Viespar.ro prin care şi alţii să se înscrie pentru a câştiga din task-uri şi referali.
Te-am convins? Atunci click aici:
http://www.viespar.ro/?reff=ae7429c1a3100dfa0643921fb0d1b8c3
Succes! :)

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia