Parinti

Trupul unei mame: frumusețea fără Photoshop


14 martie 2017 | Redacție


Probabil de asta, mai mult decat orice altceva, o femeie trebuie admirată, respectată și iubită: pentru că poate zămisili în ea o viață nouă.

Maternitatea lasă urme pe trupul unei femei. Dar tocmai urmele astea ar trebui să le iubim, așa cum sunt ele, aspre. Așa cum ne iubim propriile mame, ar trebui să ne iubim și mamele copiilor noștri, chiar dacă trupul lor poartă vergeturi, chiar dacă sânii nu mai sunt atât de fermi ca atunci când le-am cunoscut, chiar dacă pubisul lor poartă un zâmbet cicatrizat, urmă a unei cezariene.

Mamele nu au nevoie de Photoshop. Mamele ar trebui să nu se jeneze de trupul lor, iar noi ar trebui să iubim trupul lor.

Complexele unui trup afectat de maternitate au cuprins-o și pe Jade Beall, o femeie fotograf de peste Ocean. Apoi a realizat că femeile din lumea întreagă nu au de ce să fie jenate de corpul lor. Că sunt cu adevărat frumoase în naturalețea lor, fără operații estetice sau prelucrări digitale. Așa s-a născut ideea pentru cartea “The Bodies of Mothers”, acolo unde fotografa a convins numeroase mame să pozeze nud, alături de pruncii lor.

Citește mai multe despre trupul unei mame, frumusețea fără Photoshop, pe ziarulring.roPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia