Cuplu

Tu știi ce se întâmplă în creier în timpul orgasmului?


16 martie 2017 | Ariana Maria






Creierul unei femei funcționează diferit, iar în timpul actului sexual, există mai multe substanțe chimice care se activează și care sunt eliberate în corp.

Există mai mulți hormoni care sunt eliberați în timpul actului sexual sau atunci când o persoană are orgasm. Acești ”hormoni ai fericirii” schimbă foarte mult atitudinea și ceea ce se întâmplă în corp, și anume:

Simpla atingere

Doctorii de specialitate spun că o simplă atingere duce la activarea hormonilor în creier. În plus, în timpul orgasmului vaginul sau colul uterin stimulează părți ale cortexului.

Eliberarea de oxitocină

Oxitocina este hormonul sexual sau al dragostei, care este eliberat imediat după ce se produce atingerea. În cazul în care femeia se masturbează, acest hormon este eliberat în organism.

Citeşte şi: Poziții sexuale pe care bărbaţii le adoră

Orgasmul individual

Se spune că clitorisului vaginului sau colului uterin poate produce un orgasm în mod individual și, de asemenea, să stimuleze mai multe dintr-o dată, ceea ce poate face orgasmul mai intens și plăcut. Toate acestea au același efect asupra creierului.

Substanțele se activează în creier și în timpul masturbației

Atunci când o femeie se masturbează, unele părți ale creierului se activează. Acest lucru se întâmplă mai ales când ea are fantezii și zona responsabilă de sentimente și de exprimare emoțională devine activă.

 Toleranța pentru durere crește 

Cortexul cingular și cel insular sunt zonele asociate cu durerea. În timpul actului sexual, toleranța pentru durere crește și, prin urmare, activitățile dureroase , cum sunt mușcăturile, zgârieturile, tragerea de păr, sunt ignorate.

Citeşte şi: Gesturi evidente că vrea să facă sex cu tine

Expresiile faciale

Creierul face ca expresiile faciale să se transforme în unele dureroase, ca sexul să devină un act dureros dar plăcut. Poți da vina pe creier pentru acest comportament ciudat.

Credit foto: boldsky.com



Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adrian Razvan - 16 martie 2017 14:33
Oferta super pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected]
Teodora Andrei - 16 martie 2017 21:30
Oferta foarte buna in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia