Stil de viata

Uite ce lucruri mai puțin cunoscute îți slăbesc imunitatea!


24 septembrie 2014 | Elena Diaconu


Credeai că doar răcelile frecvente îți slăbesc imunitatea? Și obiceiurile de zi cu zi au un impact negativ asupra organismului tău.

Stai prea mult timp jos

Dacă ai un job care presupune să stai multe ore pe scaun, află ca rata metabolică scade, cauzând scăderea absorbției substanțelor nutritive esențiale pentru o imunitate puternică.

Îți alegi greșit produsele cosmetice

Fondul de ten, rujul și alte cosmetice nu afectează doar pielea, ci și sistemul imunitar, dacă nu sunt alese cum trebuie.

Multe dintre aceste produse cosmetice conțin ingrediente artificiale care reduc din capacitatea organismului de a lupta în mod eficient în fața virusurilor și a bacteriilor.

Consumi prea multe proteine

Consumul excesiv de proteine provenite din produse animale forțează organismul să producă în cantități mai mari hormonul IGF1, care este cunoscut pentru puterea lui de a slăbi sistemul imunitar.

Îți petreci prea mult timp singură

Persoanele singuratice sunt mult mai vulnerabile în fața efectelor nocive pe care le are stresul asupra sistemului imunitar. Cu cât ești mai singură, mai stresată și mai tristă, cu atât imunitatea ta este mai scăzută.


Citește și:

Remedii naturale care îţi întăresc imunitatea

Cum ne influenţează flora intestinală imunitatea
Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Vio - 23 septembrie 2014 12:35

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: vioricabut_36@yahoo.com

Dimitrie - 23 septembrie 2014 14:17
Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: dumi_costiug@yahoo.com
Adrian Razvan - 24 septembrie 2014 04:25
Locuri de munca absolut serioase! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: profir_razvan@yahoo.com

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia