Spiritualitate

Vezi ce puteri au amuletele de dragoste!


18 decembrie 2014 | Vizualizari: 7482


Pot întări căsnicii, pot readuce armonia în cuplu şi pot instaura o atmosferă pasională în doi. E bine să le porţi în fiecare zi, fiindcă energia lor îţi va potenţa puterea de seducţie şi te va face stăpâna inimii lui fără drept de apel. Profită şi tu de puterea amuletelor iubirii!

Simbolistica diferitelor amulete – obiecte mici, cu puteri miraculoase, menite a fi purtate asupra noastră permanent –, indiferent de religie ori de cultură, este aceea de ajutor magic, cu valenţe mistice. Şi, de la africani la egipteni, palestinieni, indieni ori arabi, dragostea şi nevoia ca aceasta să fie potenţată au determinat dezvăluirea feluritelor astfel de obiecte, bine ascunse de ochii profanilor. Află în continuare care sunt cele mai eficiente pentru ca partenerul tău să nu-şi mai ia ochii de la chipul tău.

Lacătul portughez, ca să ai o căsnicie roditoare

Pescarii portughezi obişnuiesc şi astăzi să poarte un lacăt atunci când se avântă în larg, obligatoriu în acelaşi timp cu cea căreia i-au făgăduit dragoste veşnică. Dacă eşti separată mai mult timp de cel iubit, fă-i cadou un lacăt pe fir de argint şi nu-ţi mai da nici tu jos de la gât pandativul miraculos.

Virtuti miraculoase

Reîntăreşte încrederea în celălalt, sudează cupluri înstrăinate, îl face să-ţi fie loial pentru totdeauna, vă „reîncarcă” dragostea în fiecare zi.

Inima Afroditei îl întoarce la tine

Amuletele dublu faţetate, în formă de inimă, preferabil cu una din faţete constituită din chihlimbar, au puterea de a-l aduce pe cel dorit în braţele tale şi de a-l face să te aprecieze şi să te iubească necondiţionat. De asemenea, atrag dragostea adevărată şi pe cel sortit în viaţa celei care îşi caută jumătatea. Legendele spun că Inima Afroditei are puterea să-l ghideze pe cel menit ţie la uşa ta.

Virtuti miraculoase

 Te ajută să-l recucereşti pe cel iubit, în urma unor certuri, dezgheaţă inimile împietrite, atrage şanse amoroase, înteţeşte dragostea şi pasiunea.

Fulgerul viking readuce pasiunea în cuplu

Războinicii vikingi obişnuiau să plece pe apele învolburate, la război ori pentru a captura prăzi însemnate, cu un astfel de talisman asupra lor, pentru ca jumătatea lor să păstreze dragostea caldă şi pătrunzătoare în suflet.

O amuletă în formă de fulger stilizat îl va pune definitiv sub vraja ta şi îl va face pe cel drag să se reîndrăgostească de tine în fiecare zi. Cât despre puterile ei în intimitate, poart-o o săptămână şi vei simţi cum dorinţa dintre voi va „încinge“ aşternuturile.

Virtuti miraculoase

 Înrobeşte inima bărbatului dorit, „neutralizează” rivalele, te face irezistibilă fizic şi emoţional, revitalizează o relaţie intrată în rutină

Mingea peruviană repară relaţii încercate

Făurit pe culmile munţilor din Peru, în inima civilizaţiei mayaşe din Macchu Picchu, acest talisman antic îşi va face simţite efectele de îndată ce-l vei ţine în mână. Cei care l-au purtat ani buni asupra lor spun că are o putere inexplicabilă de înlănţuire a sexului opus şi de a-l aduce pe cel sortit ţie să-ţi pătrundă în suflet, să-ţi vadă frumuseţea şi să se reîndrăgostească de tine în fiecare zi.

Virtuti miraculoase

Îl împiedică să cedeze ispitelor amoroase „reîmprospătează” dragostea ofilită, sporeşte atractivitatea, insuflă loialitate şi creşte dăruirea lui.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Cresterea Prepelitelor - 22 martie 2013 14:22
Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125lei investiti in productie. Detalii pe www.crestereaprepelitelor.ro
Hex - 24 martie 2013 01:49
Cine crede in kkturile astea?
Florin - 17 decembrie 2014 11:16
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: [email protected]
Eva - 17 decembrie 2014 16:46
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Adam - 18 decembrie 2014 08:19
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia