Copii

Vrei să rămâi însărcinată? Trucuri cu care mergi la sigur


05 februarie 2016 | Ela Simion


Îţi doreşti un copil, însă nu reuşeşti să rămâi însărcinată? V-ați făcut analizele și niciunul dintre voi nu are probleme cu fertilitatea. Nu-ți face griji! Am aflat câteva trucuri care cu siguranţă te vor ajuta.

Tot ce ai încercat până acum în materie de metode de sporire a fertilităţii s-au dovedit a fi doar mituri? Există nişte reguli care nu te vor dezamăgi.

Când să renunți la pilule

Dacă ai renunţat la anticoncepţionale şi îţi doreşti ca imediat bebeluşul mult visat să apară, trebuie să ştii ca abia după 6 luni este recomandat sa rămâi însărcinată. Astfel vei evita orice riscuri asupra fătului şi vei putea fi sigură că nu vor exista complicaţii.

Ia vitamine pentru fertilitate

Pentru sporirea fertilităţii, dar şi pentru protejarea fătului pe timpul sarcinii este bine să consumi cât mai multe alimente bogate în vitamine. Pentru bărbaţi este recomandată vitamina C. Aceasta va împiedica celulele care formează sperma să se lipească unele de altele şi, în felul acesta, favorizează ajungerea spermatozoizilor la ovul.

Dacă la bărbaţi ajută, pentru femei nu este indicată în doze mari, deoarece vitamina C va usca secreţiile din vagin, lucru care îngreunează mobilitatea spermatozoizilor către ovul. Altă viatmină care este benefică fertilităţii este vitamina E. Acesta se ia, însă, numai la recomandarea doctorului, deşi are un rol foarte important în procesul de fertilitate.

Fă sex des

Dacă îţi doreşti cu adevărat un copil, trebuie să te străduieşti. Astfel dacă faci sex în mod regulat cu siguranţă crești șansele de a rămâne însărcinată, mai ales că vei nimeri perioada în care eşti fertilă. Specialiştii spun că ai şanse mai mari să rămâi însărcinată dacă faci sex în fiecare zi în perioada apropiată apariţiei ovulaţiei.

Aşează-ţi o pernă sub bazin după fiecare contact sexual

Dupa contactul sexual medicii recomandă să rămâi în poziţie culcată cam 25-30 minute cu o pernă sub bazin şi picioarele în sus. Este adevarat că dacă reuşeşti să menţii mai mult timp sperma în vagin, şansele ca un spermatozoid să fecundeze ovulul cresc, dar nu este o condiţie obligatorie.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Anuska - 05 februarie 2016 11:45
Oportunitate de top! Recrutam colaboratori care au timp sa se implice in timpul liber intr-un proiect de anvergura mondiala. Castigurile sunt motivante! Asiguram cea mai buna si mai moderna instruire de specialitate! Oferta este pentru toate localitatile din tara. Domeniul, publicitate online pentru piata americana de carti electronice . Cereti acum informatii mai multe la adresa noastra de email: [email protected]
George Gabriel - 10 februarie 2016 11:36
Dacă nu ai altceva mai bun de făcut, decât să ți pierzi timpul pe internet fără folos, numai din plictiseala, încearcă să castigi niste bani postand anunturi 1-2 ore/zi. Nu e țeapă, nici glumă. Contract de comision, recomandare de muncă. Editură cauta isteți pentru promovarea cartilor electronice (e-books), pe piata internațională de limbă engleză. Nu e necesară cunoașterea limbii engleze. La 1 febr. s-a dat startul pe piata americana. Ratați ocazia, si veți regreta. Vino acum in echipă si vei fi indrumat pas cu pas. Nu te costă nimic decât câteva zeci de minute zilnic. Detalii la emailul [email protected] numai dacă crezi că ești capabil de seriozitate!

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia