Horoscop

Zile norocoase în luna martie pentru fiecare zodie


22 februarie 2017 | Ileana Preda


Pentru unii nativi începutul lui martie se anunță productiv, de bun augur, în timp ce alții trebuie să aștepte până spre finalul lunii pentru ca norocul să le iasă în cale. Descoperă ce suprize ți-au pregătit astrele în luna lui Mărțișor, luna în care natura revine la viață.

Zile norocoase în luna martie. Berbec

Din punct de vedere profesional, ai mari șanse să primești o veste bună pe data de 9 sau pe 15. Pe 2 martie, în schimb, lasă-te purtată de sentimente pentru a te bucura din plin de surprizele pregătite de astre.

Zile norocoase în luna martie. Taur

5 martie este ziua ta norocoasă, așa că profită de fiecare oportunitate pentru că vei obține maximum de beneficii în această zi. Data de 30 este dedicată iubirii.

Zile norocoase în luna martie. Gemeni

Profesional, sentimental și economic, luna martie se anunță a fi productivă, atâta timp cât acorzi atenție maximă tuturor lucrurilor pe care le faci. Nu îți neglija iubitul și fii pregătită să semnezi niște hârtii importante pe 8 și pe 27 martie.

Zile norocoase în luna martie. Rac

Dacă vrei să te împaci cu cineva drag ție, astrele se aliniază pentru a-ți purta noroc pe data de 19. Fii pregătită pentru o călătorie neprevăzută, dar neașteptat de plăcută, pe 21 sau 22 martie.

Citește și: Zodii care fac sex la prima întâlnire

Zile norocoase în luna martie. Leu

Norocul îți surâde pe data de 9 martie, când fie primești o veste pe care o așteptai de ceva timp, fie semnezi un contract care îți va mări veniturile pentru lunile următoare.

Zile norocoase în luna martie. Fecioară

Deși nu ți-ai propus să faci nimic special luna aceasta, astrele au alte planuri pentru tine. În zilele cu noroc, pe 23 și 24 martie, vei primi vizita cuiva care își va schimba viziunea, prin ceea ce îți va spune.

Zile norocoase în luna martie. Balanţă

Nu ai parte de zile prea plăcute luna aceasta, însă dacă vrei să joci la loto sau doar să cumperi un loz, este posibil ca norocul să fie de partea ta pe 4 martie.

Zile norocoase în luna martie. Scorpion

Efoturile tale vor fi răsplătite pe data de 11 martie, când vei obține o promovare sau o recunoaștere oficială a meritelor tale.

Citește și: Cele mai inspirate nume de copii, în funcție de semnul zodiacal

Zile norocoase în luna martie. Săgetător

Ți-ai cam neglijat familia, așa cum faci de ceva timp, însă data de 14 este ziua în care vei redescoperi persoanele de lângă tine. Este aceasta ziua ta norocoasă? Da. Vei afla singură de ce.

Zile norocoase în luna martie. Capricorn

Pe 6 martie poți fi sigură că orice decizie vei lua, va fi bună (bine, există mici riscuri ca tu să fii excepția, deci nu face nimic înainte de a analiza lucrurile în cele mai mici detalii).

Zile norocoase în luna martie. Vărsător

Îți place să riști, iar asta nu este cea mai bună atitudine atunci când vine vorba de finanțe. Totuși, data de 22 este ziua ta norocoasă… decide singur ce vei face cu norocul tău.

Zile norocoase în luna martie. Peşti

Fii deschis provocării, fie că este vorba de iubire sau de un job nou.  Ziua de 17 este zi norocoasă.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Lupsa - 22 februarie 2017 14:00
Posibilitate de castig pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:[email protected]
Mihaela - 22 februarie 2017 14:10
Castiguri la domiciliu. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte
motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire
gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si
cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email
a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: [email protected]
Antoshkapep - 24 februarie 2017 04:19
Good day!

Finest resume and cover letters templates.

https://www.etsy.com/shop/ResumeX - Download resume templates in Word DOC with high print quality and creative forms, prepare a polished cv and win your dream job position.

These resume templates created by professionals who realize what hiring managers look for.

How to start?

STEP 1: Content. Start by organizing together the content of your resume. Bring into focus work experience, summary of education, keywords and any other significant information that makes a powerful resume. http://www.rawresume.com/ - “How to Write a Great Resume” will take you through the whole process step by step.

STEP 2: Format chronological, functional or combination. Make sure you present your career in the layout that highlights your experience, education, and skills the best thinkable way. See https://www.jmu.edu/cap/students/jobintern/resumes/format.shtml - “Choosing a Format” Guide by James Madison University to decide which format is the best for you.

STEP 3: Appearance. https://www.etsy.com/shop/ResumeX - Find the best template to ‘dress up’ your content. This page has different templates to choose from.

Bye!
Milacype - 07 martie 2017 21:04
Мoзги уcтaли, они хотят отдыхать. Нe завтpa и нe пoтом – прямo сейчаc. Bыбeри cвою флеш-игрушку, кoтoрая рaзгpузит твой мoзг в любoе вpемя дня и ночи. Никaких сложноcтей – пoнятно всeм oт 5+ до 100+. Стань удачливым, будь побeдитeлем, дай в моpду боксёру или пoкатaйся на танчиках, провeди кpoликa по лaбиpинту и найди моpковку. Tы супeр-пупер зaнят и тебе некoгдa? Враньё, минутка-то всегдa нaйдётся.

флеши игры онлайн

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia