Astrologia dragostei

Zodii care au ghinion în dragoste în 2017


05 ianuarie 2017 | Alina Costache


Dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, este normal să fii îngrijorată cu privire la norocul tău în dragoste. Însă ghinionul nu le pândește doar pe cele care sunt singure, ci și pe cele aflate într-o relație. Iată care sunt nativii care ar trebui să fie în alertă în 2017.

Berbec

Din păcate, lista ghinioștilor este deschisă de zodia ta. Dacă în prima parte a anului pare că soarele răsare și pe strada ta, adevărul este că în vară nu e exclus să ai parte de o mare dezamăgire. Partea bună este că o cură la mare, cu soare, îți va alina rănile sufletești. Dacă vrei să scapi de ghinion, trebuie să eviți certurile în cuplu, să comunici mai mult și să fii mai relaxată în prezența partenerului.

Citește și: Horoscopul sănătății în luna ianuarie 2017

Leu

Doar nativii care nu sunt angajați deja într-o relație vor avea ghinion în dragoste în 2017. Dacă până acum ți-a fost greu să îți găsești jumătatea, spiritul tău independent va continua să țină la distanță posibilii pretendenți și în prima parte a anului. Încearcă să nu îl mai cauți după un anumit tipar. Lasă iubirea să te surprindă, chiar dacă în primă fază ți se pare că tipul nu are nimic din ceea ce te-ar putea da pe spate.

Rac

Chiar ghinion, ghinion nu am spune că este, dar e bine să fii puțin în alertă. Dacă simți că iubitul este mai distant, e posibil să se gândească la despărțire. Singura modalitate de a afla sigur ce are în minte este să vorbești deschis cu el. Unele native s-ar putea trezi trădate în dragoste. Dacă te-a înșelat, lasă-l să plece, e clar că nu te merita!

Citește și: Horoscopul banilor în luna ianuarie 2017

Scorpion

Nici nativele acestei zodii nu scapă de emoțiile negative în primele luni din an. Dacă ești deja într-o relație este posibil ca iubitul să trebuiască să plece o perioadă mai îndelungată. Nu este ca și când v-ați despărți de tot, dar dorul ăsta te omoară. ca și îndoiala că se va mai întoarce la tine.

Vărsător

Familiștii sunt oarecum lipsiți de ghinion. Afară de câteva certuri, normale în cuplu, nu aveți mari motive să vă plângeți. Nativele care sunt abia la început de relație, însă, au de ce să se îngrijoreze. Fie îți dai seama că acesta nu este chiar Făt Frumos la care visai, fie te va dezamăgi în cel mai brutal mod posibil. Dacă ai orice îndoială privind viitorul vostru împreună, nu sta pe gânduri. Mergi mai departe. Norocul pare să ți se schimbe în cea de-a doua parte a anului.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Lupsa - 05 ianuarie 2017 13:20
Oferta excelenta: bani pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia