Horoscop

Zodii favorizate în 2015. Predicţiile pentru tot anul!


21 ianuarie 2015 | Vizualizari: 6357


Ce lucruri interesante, importante și de succes te așteaptă în proaspătul an care abia a început? Află zodiile favorizate și vezi dacă în 2015 ai noroc.

Cine și cum va fi favorizat în anul 2015? Ce lucruri interesante, importante și de succes te așteaptă în proaspătul an care abia a început? Află zodiile favorizate și vezi dacă în 2015 ai noroc.

Zodii favorizat pentru semnele de Foc

Anul acesta este un an excelent în dragoste pentru cei născuți sub semnul focului. Zodiile favorizate în 2015, în special în dragoste sunt Berbecul și Leul. Dacă ești Berbec, așteaptă-te să îți găsești iubirea vieții, să faci un copil sau să ai un an bogat alături de familia ta. De asemenea vei deveni independent în ceea ce privește situația financiară, mai ales că este foarte posibil să îți vină bani dintr-o moștenire. E bine, totuși, să te ferești de credite sau împrumuturi în 2015, mai ales dacă nu ai reușit să îți plătești toate datoriile.

Dacă ești sub semnul zodiei Leu, se pare că în 2015 ești printre zodiile favorizate la toate capitolele. Este un an bun să îți găsești un loc stabil, să îți iei o casă, să îți faci familie, să renovezi, să rezolvi probleme legate de casă. Iar în plan financiar, ești pe cale de a primi niște bani, ori dintr-o moștenire, ori vei găsi un loc de muncă mai bun, cert este că vei simți o îmbunătățire majoră în bugetul tău în 2015. Ca Săgetător ești favorizat în plan profesional, foarte posibil vei călători mai mult în interes de serviciu în 2015.

Zodii favorizate pentru semnele de Pământ

Pentru cei aflați sub semnul pământului în 2015, ca zodii favorizate sunt Fecioara și Capricornul. Ca Fecioara vei avea un an bun pe toate planurile, căci vei fi mai optimist, mai bun, mai dornic de a trăi intens, de a experimenta, de a te baza pe intuiție. În relație o să ai o perioadă în care nu te va mai deranja nimic, nu vei simți nevoia să mai critici așa mult, iar dacă nu ai relație este foarte posibil să ai niște aventuri interesante. Deși nu îți surâde prea mult norocul la bani, spre finalul lui 2015 vei găsi stabilitatea financiară de care ai nevoie.

Dacă ești Capricorn, este clar că în 2015 vei face cele mai bune investiții, vei da lovitura în afaceri sau vei împrumuta bani într-un mod favorabil pentru tine. În plan social ești între zodiile favorizate, căci vei fi înconjurat de mulți prieteni, poate vei relua prietenii mai vechi, oricum, ai idei inovatoare și legate de activități de grup. Te dezvolți social foarte mult în 2015, vrei implicare maximă în asociații sau diverse cauze, vrei să devii independent, să îți formezi propriul cerc de influență. Este un an foarte bun pentru a pleca de acasă și a-ți face o viață așa cum ți-o dorești, vrei să te eliberezi de rutina în care ești, deci vei schimba totul în viața ta. Pe scurt, ai nevoie de o reîmprospătare, iar în 2015 vei avea parte de multe oportunități ca să îți îndeplinești dorințele.

Ca Taur, te stabilizezi în familie, revii la origini, cauți propriile rădăcini și te preocupă trecutul familiei tale. În 2015 te vei încadra la zodiile favorizate în plan social, îți faci prieteni, poate chiar o mică afacere cu prietenii sau familia.

Zodii favorizate pentru semnele de aer

Semnul aer îi aduce în prim plan în 2015 pe Vărsător și Balanță. Dacă ești Gemeni ai un an în care ești total nehotărât pe plan profesional, dar până la finele anului îți vei da seama unde vrei să te situezi.

Ca Balanță vei avea un 2015 plin de schimbări, mai ales în sfera relației de dragoste, căci vei vrea să fi mult mai liber, psihic, dar și emoțional. Ești favorizat să cunoști oameni noi, să începi lucruri noi, mai ales că ești foarte deschis la relații proaspete, nu neapărat de dragoste. Foarte posibil, totuși, să vrei o relație platonică cu partenerul sau cu viitorul partener, deoarece ești în perioada de libertate, vrei mai degrabă prietenie decât iubire înflăcărată. Pe plan profesional, vei avea mari șanse să lucrezi la ceva de însemnătate mondială, ceva în folosul omenirii, oricum, ceva care să îți aducă satisfacție mare, dar să faci bine și celor din jur.

Pentru Vărsător, trebuie să știi că în 2015 ai posibilități de toate felurile. Foarte probabil să întâlnești dragostea vieții tale, să călătorești mult, să îți faci noi legături, să asimilezi multe cunoștințe și să le folosești în experiențele viitoare. În plan financiar, ai grijă să nu fii manipulat de alții în afaceri nu prea ortodoxe. Vei avea posibilitatea de a face bani mulți, de a te realiza, asta numai dacă nu îți vei împrăștia veniturile, dacă vei fi un pic mai restrâns și dacă nu te vei lăsa prins în mrejele comodității și a materiei.

Zodii favorizate pentru semnele de apă

Zodiile favorizate în 2015 dintre semnele de apă sunt Scorpionul și Peștii. Dacă ești Rac, anul 2015 este bun pentru a asimila cunoștințe noi, a învăța ceva neexperimentat până acum, a trăi sentimente de bucurie și entuziasm datorită expansiunii la nivel intelectual.

Ca Scorpion, în 2015 vei da lovitura pe plan profesional și îți vei crea imaginea pe care ți-o doreai dintotdeauna să o ai în societate. Dacă nu îți vei face firmă sau o mică afacere, sigur vei avea toate șansele să fi promovat sau să găsești un loc de muncă excelent. Anul acesta este anul de afirmare, este anul în care vei fi răsplătit pentru toate eforturile tale din trecut. Ai muncit din greu și meriți tot ce este mai bun. Nu te vei mulțumi cu atât, căci dacă tot vei fi fericit din punct de vedere material, vei vrea să fi cunoscut și public, deci dacă îți doreai viață publică, în 2015 norocul îți surâde.   

Printre zodiile favorizate, ca Pești, vei simți o îmbunătățire mare la locul de muncă. Vei găsi locul de muncă perfect sau vei fi promovat, oricum, situația în plan profesional se va schimba înspre bine. Deși momentan ai o situație materială fluctuantă, ceea ce este posibil să se întindă până la jumătatea lui 2015, e posibil să te lovești de oportunități de a face bani ușor din activități mai neobișnuite. Oricum, este un an bun pentru a începe să faci ceva care îți place și care îți aduce satisfacție materială.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Csaba - 20 ianuarie 2015 18:14
Cea mai noua oferta de lucru!Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Ioan - 21 ianuarie 2015 12:30
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Larry Fox - 29 august 2015 05:02
Ați încercat să obțină împrumuturi de la bănci, fără succes? Urgent nevoie de bani pentru a ieși din datorii? Nevoie de bani pentru extinderea sau înființarea propria afacere? Obține un împrumut de la unul dintre cele mai importante companii de împrumut din Marea Britanie. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati prin e-mail: [email protected]
Jane - 18 ianuarie 2016 17:34
Salut,
Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Jane Alison, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de nici un ajutor financiar. Ne da afară împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub un punct de vedere si starea clare și inteligibile. contactați-ne astăzi prin e-mail la: ([email protected])
Kate Lisa Credit - 07 februarie 2016 22:42
Credeți că de a obține un împrumut? Esti serios în nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a realiza dorința ta, vom da credite personale, credite de afaceri și credite corporate, și tot felul de împrumut cu interes la 3% pentru mai multe informații contactați-ne prin e-mail: [email protected]
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia