1. Chiar dacă par stăpâni pe situaţie atunci când ne invită în oraş şi bărbaţii au emoţii.  Nu ar strica să fim mai indulgente cu ei şi să le apreciem efortul.
  2. Punctualitatea este o calitate apreciată de un bărbat. Da,trebuie să arăţi bine,dar nu cu preţul de a întârzia la întâlnire.
  3. Nici întrebările prea personale nu sunt prea indicate la prima întâlnire. Faptul că se înţelege bine sau nu cu tatăl său nu este un subiect de conversaţie apreciat de reprezentanţii sexului puternic.
  4. Nu e cazul să transformi o întâlnire într-un interogatoriu. Bărbaţii vor avea impresie că îţi place să controlezi lucrurile şi că le subminezi autoritatea.
  5. Dacă nu ştii ce subiecte de discuţie să abordezi,limitează-te la cele legate de carieră,hobby-uri sau lucruri amuzante. Temele mai delicate precum căsătoria sau copiii au tendinţa să pună pe fugă partenerii de discuţie.
  6. Mall-ul nu este chiar destinaţia ideală pentru o primă întâlnire. Vei rezista cu greu tentaţiei de a intra într-un magazin. Dacă el insistă să-ţi cumperi ceva,nu îl agasa cu întrebări despre ce culoare să alegi sau ce rochie îţi vine mai bine. Îi poţi cere o opinie dar dovedeşte că ştii ce vrei.
  7. În nici într-un caz nu adu în discuţie foştii parteneri şi cu atât mai puţin nu îl compara cu ei. Până la urmă şi bărbaţii au orgoliul lor masculin!
  8. Fii naturală! Bărbaţii apreciază femeile încrezătoare în frumuseţea proprie,cu puţin make-up,în detrimentul celor excesiv machiate.
  9. Fii atentă şi la ce îţi povesteşte el. Dacă el a avut răbdare să te asculte,nu e cazul să îl întrerupi. Vei dovedi că eşti o persoană răbdătoare şi care se implică într-o relaţie.
  10. La sfârşit,când vine nota de plată poţi arunca şi tu un ochi peste cheltuielile de consumaţie. Chiar dacă nu plăteşti,vei arăta că eşti o persoană independentă financiar şi nu o întreţinută.