Mit:Nu ar trebui să porţi mixuri de imprimeuri

Poţi alege o fustă cu un model ceva mai mare (un motiv floral supradimensionat),iar pentru partea de sus,o cămaşă cu buline mici este soluţia salvatoare. Cromatic,trebuie să meargă între ele,asta este regula de bază!

Dacă alegi o pereche de pantaloni,situaţia va fi la fel. Păstrează totul în aceeaşi paletă cromatică;dacă pantalonii sunt galbeni,poţi încerca o bluză cu dungi în nuanţe „lămâi”.

 

Mit:Dacă eşti „voluptoasă”,poartă haine largi

Nu ştiu dacă îţi dai seama,însă cu cât mai largi sunt hainele,cu atât vei părea mai mare şi fără forme.

Poartă o rochie plină de culoare,care să-ţi pună în valoare silueta!

Încearcă un cardigan subţire şi nişte pantaloni drepţi. Bluza poate avea un decolteu discret,şi o poţi accesoriza cu un colier de efect.

 

Mit:Asortează-ţi întotdeauna pantofii cu poşeta

Este o soluţie bună,într-adevăr,poate chiar elegantă,nimeni nu contrazice asta,însă şi asocierile cromatice „altfel” pot fi la fel de interesante!

La o pereche de pantaloni turcoaz,poţi alege o variantă de geantă verde sau de un turcoaz mai intens decât a acestora,în timp ce pentru încălţări,o pereche de balerini bej sunt opţiunea cea mai potrivită.

La o rochie casual poţi alege o poşetă roşie,de impact,iar pentru încălţări,mergi pe varianta „nude”,menită să nu deranjeze vizual,dar şi să-ţi alungească silueta!