Ruj roşu,cocuri neglijente şi nelipsitele cozi din machiajul ochilor. Sunt trei tendinţe incontestabile ale acestei primăveri,uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi.

Rujul roşu,cu aspect lăcuit

Pentru buze,nuanţele de roşu rămân în top,dar rujurile mate au fost înlocuite de produsele strălucitoare. Aplică o bază pe buzele perfect hidratate şi continuă cu un ruj cu textură satinată. Foloseşte o pensulă,pentru a obţine un contur precis. Adaugă o tuşă strălucitoare,folosind un gloss într-o nuanţă intensă de roşu. Rezultat:o culoare densă şi strălucitoare. Completează make-up-ul cu un blush fraish şi cu un contur discret al ochilor.

Cocuri neglijente

Un coc lejer este uşor de făcut şi de purtat,deci nu ezita să adopţi această tendinţă! Aplică spumă pentru volum pe fiecare şuviţă de păr,apoi strânge-l într-un coc neglijent. Lasă libere câteva şuviţe şi aplică un fixativ uşor.

Ochi de pisică

Este cel mai căutat make-up al sezonului,care avantajează pe oricine. Începe prin a-ţi pregăti tenul,folosind o bază de machiaj şi un anticearcăn. Aplică fond de ten mat şi o pudră,chiar şi pe pleoape. Apoi,trasează o linie neagră la baza genelor,de la mijlocul pleoapei,spre exterior,depăşind colţul extern al ochilor şi trasând o linie fină,ascendentă