Sucul de grepfrut

Sucul de grepfrut e ideal pentru  arderea grăsimilor,mai ales dacă îl combini şi cu exerciţii fizice,potrivit dr. Oz,un medic celebru american. Bea un pahar cu suc de două ori pe zi,înainte de masă.

Storci două fructe de greprfrut,pe care le amesteci cu o linguriţă de oţet de mere. Dacă este prea acru,poţi să-l îndulceşti cu o linguriţă de miere,care are un aport de 20 de calorii şi să adaugi puţină apă. Sucul de grepfrut abundă în vitamina C,ajutând la arderea grăsimilor. Acelaşi rol îl are şi acidul acetic conţinut de oţetul de mere.

Sucul de rodie

Rodiile au un conţinut bogat de polifenoli,antioxidanţi care ajută la eliberarea toxinelor din organism,dar care accelerează şi metabolismul,grăbind arderea grăsimilor,mai ales a celor care formează colăceii neplăcuţi de pe burtă. Acest suc dulce-acrişor are şi beneficiul de a scădea apetitul,au constatat cercetătorii americani de la Universitate din California.

Ca să prepari delicioasa băutură,cureţi o rodie potrivită,într-un vas cu apă,şi pui bobiţele de fructe într-un blender,câteva minute. Torni sucul într-o cană şi mai adaugi aproximativ 50 ml de apă. Îl bei înainte de masă.

Sucul de roşii

Roşiile conţin biotină,care maie ste cunoscută şi drept vitamina B7,sursă de energei pentru organism,astfel încât acesta să aibă forţa necesară să ardă grăsimile. De asemenea,roşiile sunt bogate şi în crom,care stabilizează nivelul de zahăr din sânge,ceea ce înseamnă că împiedică formarea de depozite de grăsime. Pasezi trei-patru roşii potrivite,apoi le strecori,ca să scapi de seminţe şi de coji. Adaugi puţină apă,câteva frunze proaspete de bucuioc şi bei sucul,între mese,două căni,de trei-patru ori pe săptămână.

Sucul de mere

Şi merele se numără printre fructele pe care poţi să le consumi dacă te afli la dietă. Un suc de mere în care ai adăugat puţină scorţişoară topeşte depozitele de grăsimile. Scorţişoara ajută la accelerarea metabolismului,iar merele sunt bogate în fibre,esenţiale pentru o digestie bună. Sucul îl obţii din cinci-şase mere. Le speli,le scoţi sâmburii,le tai în bucăţi potrivite şi le pui în blender,trei-patru minute. La sfârşit adaugi scorţişoară,după gust. Bei câte un pahar pe zi.

Trucul Click!pentur femei

Şi sucul de lămâie este eficient. Storci zeama de la două lămâi,adaugi apă şi o linguriţă cu miere,ca să obţii un suc pe care să îl bei cu 30 de minute înainte de masă.