Fericirea este,desigur,o stare de spirit. Dar,vitamina D ne face să ne simţim mai bine,ceea ce înseamnă că soarele este important pentru bunăstarea noastră. Şi spaţiile liniştite ne calmează,ceea ce este sănătos pentru minte,trup şi suflet. Destinaţiilede călătorie te fac să te simţi mai fericită aproape imediat.

Iată care sunt cele cinci destinaţii fericite:

Priveşte,respiră,zâmbeşte.

Valparaiso,Chile

Oraşul colorat Valparaiso din Chile se află pe primul loc. Cu marea pe de o parte şi cu casele colorate pe de alta şi cu o scenă a artei,cu siguranţă zâmbetul apare pe faţă atunci când le vezi.

Citeşte şi:Topul celor mai vechi ruine din Turcia

Bay of Islands,Noua Zeelandă

Destinaţia Bay of Islands din Noua Zeelandă este perfectă pentru cei care iubesc să se plimbe cu barca. Fiind o zonă sub-tropicală,atunci când ajungi te eliberezi de absolut tot stresul şi te calmezi în doar câteva secunde.

Pacific Rim highway,CanadaEste adevărat că oamenii din Canada sunt cei mai frumoşi. Şi,atunci,de ce să nu vrei să fii în preajma acestor şi să te molipseşti şi tu de fericire? În plus,poţi vizita foarte multe locuri,care-ţi vor lăsa cele mai frumoase amintiri.

Citeşte şi:Cele mai frumoase 7 locuri în care să mergi în luna de miere

Koh Samui,ThailandaUnii cred că fericirea vine la pachet. Alţi îi atribuie noroc şi faimă. Pentru alţii,fericirea înseamnă linişte sufletească şi pace. Dacă eşti una dintre persoanele care muncesc foarte mult,dar vrei să-ţi iei o vacanţă,Thailandaeste destinaţia perfectă. Acolo ai unde să te eliberezi de tot stresul acumulat.

Oahu,Hawaii

Soare,mare,nisip,coroniţe făcute din flori,cine nu iubeşte această destinaţie de vacanţă. Alege să stai în paradis pentru o săptămână şi să te încarnezi cu fericirea.

Sursă+credite foto:elleuk.com