Iată ce te poate excita fără drept de apel:

1.Privitul unei emisiuni TV plictisitoare

Un studiu recent a arătat că persoanele care au un televizor în dormitor au o viaţă sexuală de două ori mai activă ca cei ce-şi ţin aparatul în sufragerie,să zicem. Parte din „vină” o poartă filmele cu tentă sexuală (37%),dar şi emisiunile plictisitoare (după cum mărturisesc 29 % dintre subiecţii cercetării),care-i îndeamnă pe privitori să caute „distracţie adevărată”.

2.O mărire de salariu

Tot un studiu ştiinţific a arătat că nimic nu e mai excitant într-un cuplu ca siguranţa financiară. Astfel,din peste 6000 de persoane cercetate,cei care făceau sex de peste 4 ori pe săptămână erau persoane care câştigau cu 5 procente mai mult decât ceilalţi subiecţi.

3.Activităţi care cresc adrenalina

Activităţile care cresc adrenalina şi care-ţi fac inima să bată mai repede  – o tură,două în montagne russe,un sfârşit de săptămână pe cărări abrupte de munte,un „raliu” pe drumuri de ţară – fac mai mult decât o seară la un film romantic sau decât o cină în doi. Cel puţin,aşa arată un studiu recent,publicat într-o revistă de specialitate.

4.Mai puţină apă de colonie

Tot o cercetare,britanică de astă dată,arată că femeile preferă ca partenerii lor să miroase „bărbăteşte” – petrol,vopsea,piele,sudoare-,nicidecum a apă de colonie sau a parfum.

5.Privitul unei fotografii

Ce??,vei spune. Da,dar fotografia trebuie să fie portretul alesului tău. Tot un studiu a arătat că privitul imaginii persoanei iubite,timp de cel puţin 30 de secunde,stimulează secreţia de dopamină şi creşte libidoul. Simplu şi eficient,nu?


Citeşte şi:

De ce masturbarea face mai bună viaţa de cuplu

7 semne că ai o relaţie toxică