Sănătatea fizică şi un penis sănătos merg mână-n-mână

Dacă partenerul de viaţă şi-a schimbat obiceiurile,analizeză-i stilul său de viaţă. Doarme puţine ore pe noapte sau a luat în greutate? Bărbaţii care sunt mai graşi tind să aibă un nivel de testosteron mai mic,care contribuie la disfuncţia erectilă. Totodată,lipsa somnului sau a exerciţiilor fizice pot,de asemenea,cauza disfuncţii erectile.

Mărimea contează ... pentru bărbaţi

Potrivit urologului Harry Fisch,penisul unui om de înălţime medie măsoară 3 cm lungime,atunci când nu este în erecţie şi ajunge să atingă între 4,5 şi 6,5 centimetri lungime,când se află în erecţie. Studii recente au descoperit că mulţi bărbaţi sunt stresaţi de dimensiunea penisului lor,indiferent de cât de mare este acesta.


Citeşte şi:

5 „sex-erciţii” pentru performanţe sexuale mai bune

Cum reînvii apetitul sexual


Sperma are puţine calorii

Materialul seminal este compus din acid citric,aminoacizi,fructoză,enzime şi apă,potrivit medicului urolog Harry Fisch. O linguriţă cu spermă are doar 36 de calorii!

Este mai flexibil decât crezi

Un studiu realizat în 2002 de cercetătorii de la Universitatea din Stanford,ce  a analizat cuplurile care fac sex sub un RMN,a ajuns la concluzia că penisul are forma unui bumerang,atunci când se află în interiorul vaginului.

Ţigările pot opri creşterea penisului

Potrivit unui studiu,bărbaţii care fumează au erecţii mai slabe,faţă de cei care nu au acest viciu. Medicul urolog Harry Fisch spune că acest lucru se întâmplă deoarece fumatul contractă vasele de sânge,ceea ce face ca fluxul de sânge să nu ajungă la capacitatea maximă. Rezultatul:o erecţieslabă.