Dacă vrei,poţi să condimenteze lucrurile şi să intensifici jocul cu unele dintre aceste trucuri.

Cu picioarele ridicate

Sexul intens este ceea ce îşi doreşte majoritatea femeilor. Pentru o conexiuneextrem de intimă,ridică-ţi picioarele pe umerii lui,în timp ce el îşi sprijină un picior pe pat,iar pe celălalt îl propteşte în podea. Penetrarea va fi intensă,iar poziţia misionarului,reinventată.

Poziţia leneşului

Dacă eşti foarte obosită,dar ai un chef nebun de sex,aceasta este poziţia ideală. te întinzi pe spate,cu picioarele perfect întinse şi cu mâinile ridicate deasupra capului. Partenerul se întinde peste tine,pe burtă,şi îţi blochează mâinile în mâinile lui. Este poziţia ideală şi în cazul în care partenerul are penisul mic,dar şi dacă vreţi să faceţi jocuri de rol:dominator şi dominat.

Citeşte şi:15 semne care îţi spun că şi-a pierdut interesul faţă de tine

Picioarele ghemuite la piept

Întinde-te pe spate,la marginea patului,cu picioarele atârnând. Acum adu-le încet spre piep,în poziţia ghemuit. În acest timp,el stă în picioare,la marginea patului şi se apleacă atât cât este nevoie. Partea bună este că,dacă are penisul prea mare,din poziţia aceasta poţi controla mai bine mişcările şi intensitatea penetrării.

Cu picioarele încrucişate

Din aceeaşi poziţie de întins pe spate,el vine deasupra ta,cu picioarele apropiate şi penetrează. Atunci tu îţi ridici coapsele,iar picioarele le încolăceşti pe talia lui. Frecarea este intensă. Această poziţie este super sexy şi intimă,şi încurajează săruturile lungi,pasionale,fiind una dintre cele mai bune ipostaze pentru un orgasmde zile mari.

Citeşte şi:5 poziţii de sex inspirate din Fifty Shades Darker

În X

Este poziţia indicată pentru cazul în care partenerul este foarte înzestrat.  Din poziţia misionarului clasică,el se mută la 45 de grade,astfel încât corpurile voastre formează un X şi el penetrează dintr-un unghi lateral.