Pui cariera pe primul plan

Îţi doreşti sa ai o situaţie financiară bună şi din acest motiv eşti dispusă să faci ore suplimentare doar din dorinţa de a mai câştiga nişte bani în plus şi de a primi aprecierea şefilor. Însă,toate aceste eforturi ale tale te vor ţine departe de soţul tău,iar cu timpul vă el se va simţi din ce în ce mai singur şi va căuta în altă afecţiune în altă parte.

Îl critici în faţa prietenilor

Nu-ţi place o afirmaţie de-a lui sau modul în crea a acţionat într-o anumită situaţie? Abţine-te să-i spui acest lucru de faţă cu prietenii sau familia. Orgoliul este extrem de important pentru un bărbat şi nu-ţi va dori ca lumea să creadă că este sub papucul soţiei".


Citeşte şi:

7 semne că nu eşti pregătită de căsătorie

Ce afli despre el după căsătorie


Nu fi foarte mămoasă cu el

Chiar dacă el este foarte ataşat de mama lui,nu-şi va dori ca soţia lui să-i ocupe locul. Evită să-i dai multe sfaturi şi să fii cicălitoare precum o mamă. Bineînţeles că-l poţi sfătui atunci când îţi cere să-l ajuţi cu o părere într-o anumită privinţă,dar nu fă din asta un obicei zilnic.

Nu-i apreciezi eforturile

A dus gunoiul din iniţiativă proprie sau s-a oferit să meargă la cumpărături în locul tău? Poate că ţie ţi se pare un lucru normal,dar l-ai putea încuraja să facă şi pe viitor aceste gesturi dacă-i spui un sincer mulţumesc,urmat bineînţeles de un sărut.

Îi vorbeşti de rău prietenii

Aşa cum tu nu doreşti să auzi lucruri neplăcute despre prietenele tale,nici el nu vrea ca tu să-i critici prietenii. E ca şi cum i-ai pune la îndoială capacitatea de a-şi alege în oamenii în care să aibă încredere,şi puţini bărbaţi sunt dispuşi să accepte acest lucru.