Timpul petrecut în intimitate cu persoana iubită este foarte benefic pentru sănătatea ta fizică.

Vizitatorul

În această poziţie ambii parteneri stau în picioare,faţă în faţă,iar penetrarea nu este foarte profundă,dat fiind că poziţia este una de sex rapid. Totuşi,la fel de rapid se ard şi caloriile,aproximativ 51 pe minut. Şi dacă postura tot vă permite,puteţi să profitaţi,să vă sărutaţi cât mai mult,căci,da,chiar şi gesturile simple de romantism te ajută să slăbeşti – se ard aproximativ 50 de calorii în 30 de minute. Nu e mult,dar contează când tragi linia.

Misionarul

Stai întinsă pe spate,în locul care îţi place cel mai mult:în căpiţa de fân,pe pat sau pe covorul din living. Important este să pui o pernă sub fund,pentru ca poziţia să fie cât mai comodă. Partenerul va îngenunchia în faţa ta şi se va apleca uşor peste tine. Din această poziţie penetrarea este profundă,iar stimularea punctului G este intensă. Dacă vrei să te bucuri şi mai mult de moment,îţi poţi încolătăci picioarele în jurul lui. Din această poziţie se ard între 60 şi 70 de calorii pe minut.

Jamhai

Da,chiar şi această cea mai comodă poziţie pe la spate te ajută să arzi calorii. Mai puţine decât celelalte,doar 40-50 la 10 minute,dar este de înţeles,dat fiind că nici postura nu îţi permite să te mişti prea mult. În această situaţie,stai întinsă pe o parte,în timp ce partenerul te ţine în braţe. Penetrarea se face pe la spate,fiind profundă şi perfectă pentru un orgasm rapid şi intens.

Sex oral

Iată un lucru pe care sigur nu îl ştiai:şi sexul oral te ajută să scapi de depozitele de grăsime. Şi dacă eşti cea care face sau şi dacă eşti cea căreia i se face,cert e că această activitate te ajută să elimini în medie 100 de calorii la fiecare 30 de minute.

Sexul pe fugă

Cele mai multe calorii se ard atunci când faci sex rapid. Fie că abia ţi-ai făcut un duş şi te pregăteşti să pleci la muncă,fie că soţul ţi-a făcut o vizită fulger la birou,care s-a lăsat cu excitaţie din partea amândurora,atunci când are loc o partidă rapidă de sex,caloriile se ard în ritm alert. În jur de 80-90 pe minut. De ce? Adrenalina joacă şi ea un rol important în topirea grăsimilor.