Se întâlneşte cu tine doar seara

Dacă te sună doar seara târziu şi-ţi spune că vrea să rămână la tine peste noapte,lucrurile sunt foarte clare. Nu încerca să-i mai găseşti scuze,spunând că probabil este ocupat. Chiar dacă are un program încărcat,îşi poate găsi timp şi pentru tine.

Nu vrea să ieşiţi în oraş

Oricât de mult îţi place compania lui,ai vrea ca din când în când să mergeţi la un film sau la un restaurant. În schimb el preferă să vină la tine şi să staţi doar în casă. Dacă şi-ar dori o legătură mai strânsă cu tine,te-ar prezenta prietenilor,nu te-ar ţine ascunsă.


Citeşte şi:

10 sfaturi de care să ţii cont într-o relaţie

Semne care arată că nu este pregătit pentru o relaţie


Nu ştii aproape nimic despre familia lui

Îţi face complimente,te ascultă atunci când te plângi că ai o problemă,dar nu suflă o vorbă despre familia şi prietenii lui. Nu ştii dacă mai are fraţi sau surori,cu ce se ocupă părinţii sau unde locuiesc. Este un lucru care ar trebui să te pună pe gânduri şi să evaluezi modul în care el priveşte relaţia voastră.

Se face că nu te cunoaşte

Te-ai întâlnit întâmplător cu el în oraş,iar el era în compania unor prieteni. Te-ai îndreptat bucuroasă spre el să-l saluţi,dar el s-a uitat la tine ca şi cum ai fi fost o străină. Este mai mult decât evident că vrea doar să se simtă bine cu tine,şi nu că ar caută o parteneră de viaţă.

Tu eşti cea care iniţiază conversaţii

Atunci când sunteţi împreună este morocănos,iar de cele mai multe ori ajungeţi direct în pat. Nu te întreabă ce ai făcut în acea zi,tu fiind cea care eşti curioasă în privinţa lui. Dacă ar ţine la tine,nu crezi că ar fi îngrijorat pentru tine şi ar vrea să te cunoască cât mai bine?