Mâncărimi ale pielii

Recent s-a descoperit faptul că în perioadele stresante,organismul nostru eliberează o cantitate îm exces de histamină,prin urmare apare urticarea,eczemele,psoriazisul şi alte afecţiuni asemănătoare. Soluţia? Un consult de specialitate îţi va spune natura afecţiunii precum şi cel mai bun tratament. Dacă urticaria are o formă uşoară este posibil ca o cremă antihistaminică să fie de ajuns pentrua scăpa de simptome.


Citeşte şi:

Metode de relaxare în funcţie de zodie

Top 5 boli ale vieţii moderne


 

Mandibulă încordată

Smţi că-ţi scrâşneşti dinţii şi te doare mandibula fără să ştii de ce? Tot stresul este de vină! De obicei acest fenomen are loc pe parcursul nopţii,deci nu-l poţi controla. O vizită la medicul stomatolog îţi poate fi de real ajutor. Pentru a nu deteriora dantura,poţi purta o proteza pentru dinţi,încât aceştia să nu aibă de suferit.

Cârcei la degetele de la picioare

Stai pe scaun şi deodată simţi junghiuri dureroase în zona degetelor de la picioare? Din păcate,este un semn că în ultima vreme nu prea te-ai mai relaxat. Pentru a preveni această situaţie,este recomandat să faci plimbări scurte ori de câte ori ai puţin timp liber.

Dureri menstruale puternice

Eşti obişnuită cu crampele din acea perioadă,în ultima vreme durerile au fost mai accentuate. Acesta este modul prin care reacţionează corpul tău la stresul la care a fost supus în ultima perioadă. Poţi încerca pilulele specifice sau poţi apela la metode mai naturale cum ar fi să-ţi creşti hormonii fericirii prin activităţi care îţi fac plăcere:dansul,plimbările,ieşirile în oraş cu prietenii.

Migrenele

Te confunţi din ce în ce mai des cu neplăcutele dureri de cap? Ca să scapi mai repede de ele este indicat să-ţi îmbunătăţeşti circulaţia sângelui,iar o plimbare este exact ceea ce ai nevoie.