Mesaje cu subînţeles

Poate că ţi se va părea că trimiterea de mesaje de dragoste pe telefon este o acţiune adolescentină,dar ea poate îmbunătăţi viaţa sexuală. Secretul este să laşi loc fanteziei şi să nu scrii tot. Poţi adăuga o poză cu tine purtând o rochie sexy sau un set de lenjerie provocator,iar el va număra cu nerăbdare orele până va ajunge acasă.

Gheaţă pentru senzaţii tari

S-a dovedit ştiinţific că un cub de gheaţă trimite impulsuri către zonele erogeneşi astfel vei trăi partidele de sex la altă intensitate. Este de ajuns să plimbi cubul de gheaţă peste coapse,sau mai bine,să-l rogi pe el să facă acest lucru. Nu te opri dacă vei simţi că te gâdilă,sexul ar trebui să fie amuzant.

Joc de roluri

Cu toate avem fantezii sexuale,mai ales când vine vorba de actori celebri şi extrem de chipeşi,dar cât de încântat va fi partenerul tău să ştie că-ţi imaginezi că ai rămas blocată pe o insulă pustie cu George Clooney? Mai bine,interpretaţi voi anumite roluri,sau retrăiţi momentele cele mai fericite din relaţia voastră şi astfel ve-ţi sparge monotonia.


Citeşte şi:

Cele mai potrivite momente pentru sex

Cauzele durerilor în timpul actului sexual


Încearcă o nouă poziţie

Rutina se instalează între voi şi din cauză că sunteţi mai conservatori şi evitaţi să ieşiţi din tipare. Lipsa orgasmului se datorează şi lipsei de imaginaţie când vine vorba de poziţia sexual. Abandonaţi pentru o vreme poziţia misionarului şi veţi vedea că viaţa voastră sexuală se va îmbunătăţi considerabil.

Luaţi o pauză

Fuga de cotidian este posibilă doar printr-o vacanţă. Poate fi o escapadă la munte sau un weekend la mare,iar relaxarea şi distracţia îşi vor spune cuvântul. Dacă nu aveţi timp,inchiriaţi o cameră pentru o noapte la hotel şi imaginaţi-vă că sunteţi într-o vacanţă exotică.