Sucul de căpşuni alungă oboseala

După o zi întreagă petrecută la muncă,sucul de căpşuni este numai bun pentru a-ţi reîncărca bateriile. Este ideal pentru întreaga familie. Îl prepari dintr-o jumătate de banană,două linguri de miere şi câteva sute de grame de căpşuni. Amesteci fructele într-un blender,după care pui conţinutul într-o cupă,cu două-trei cuburi de gheaţă şi mierea de albine.

Sucul de kiwi îţi dă energie

Din două fructe de kiwi,un ananas potrivit şi din două mere,vei obţine un suc delicios,cât şi tonifiant pentru organism. Nu trebuie decât să decojeşti fructele de kiwi,apoi să le tai cubuleţe şi să le treci prin storcător. La sfârşit,adaugi două-trei cuburi de gheaţă. Vei obţine o băutură care îţi va da energie cât pentru întreaga zi. De aceea,este potrivită pentru micul dejun.

Sucul de pepene,sănătos pentru organism

O cură de o lună cu suc de pepene roşu este recomandată pentru o detoxifiere a organismului. Amesteci miezul de la un kilogram de pepene cu două linguri de miere şi câteva cuburi de gheaţă. Ţine minte că trebuie consumat imediat după preparare,căci oxidează foarte repede.

Sucul de vişine,bogat în Vitamina C

O băutură excelentă de vară este sucul de vişine. Se prepară dintr-un kilogram de vişine,cărora le scoţi sâmburii,după care le striveşti,într-o sită.Vei obţine un suc delicios,,care pe lângă faptul că te răcoreşte,este foarte bogat în vitamina C.

Sucul de portocale,senzaţie de răcoare

Ai umblat toată ziua prin oraş sau ai lenevit la plajă,lucruri care te-au făcut să simţi că te sufoci de cald. Scapi numaidecât de senzaţia de căldură dacă îţi pregăteşti un suc de portocale proaspete. Îl prepari din două-trei portocale,cu ajutorul storcătorului de fructe. La sfârşit adaugi câteva cuburi de gheaţă.