Berbec

Dacă nu ai grijă cu mâncarea şi băutura şi faci excese,s-ar putea să te trezeşti la spital chiar în prima zi de Paşte,cu oindigestiesau alte probleme de sănătate mai grave. Încearcă să nu te repezeşti asupra tuturor farfuriilor,mai ales dacă eşti femeie. Kilogramele în plus îţi vor da bătăi de cap. Moderaţia e cheia în orice,mai ales acum,când nu stai prea bine cu sănătatea.

Gemeni

Nu încerca să faci afaceri de Paşte. Lasă tot ce ai la serviciu şi ocupă-te de familie,de ce ţine de casă,de cumpărături. Dacă în loc să fii alături de cei dragi,preferi să îţi petreci timpul la birou,s-ar putea să ai ghinion în afaceri şi ghinion la bani.

Citeşte şi Cât eşti de geloasă în funcţie de zodie

Balanţă

Ţi-ai propus să te îndrăgosteşti de Paşte? Ei bine,să ştii că nu prea vei avea mult noroc în materie de cuceriri. Poate abia pe la începutul verii s-ar putea să cunoşti pe cineva. Până atunci,ar fi indicat să petreci mai mult timp alături de familie şi prieteni şi să nu îţi mai pui sufletul pe tavă oricărui străin.

Săgetător

Din cauza agitaţiei,e posibil să devii iritată de Paşte şi să te cerţi cu toată lumea,ba din cauza mâncării,ba din cauza curăţeniei. Ai grijă ce cuvinte arunci şi pe cine te enervezi,căci s-ar putea să încingi spiritele şi să ajungi la conflicte. Fii mai temperată. Deocamdată,nu ai prea mult noroc în relaţiile cu ceilalţi.

Peşti

Dacă te-ai gândit să pleci la drum de Paşte,ai mare grijă cu ce mijloc de transport de deplasezi. Ai putea să ai parte de un accident neprevăzut pentru care nici măcar să nu fii vinovată. Fii cu ochii în patru şi gândeşte-te de două ori înainte să pleci într-o călătorie!

Sursa foto tropical-tanning.com

Citeşte şiCu ce zodii nu ar trebui să te întâlneşti niciodată