Unele femei au orgasm prin stimulare mamară

 

Studii cât se poate de serioase pun în evidenţă faptul că există femei care ating organsmuldoar prin stimularea sânilor. Procentul fericitelor nu este însă mare – abia 1 %.

 

 

Toată lumea se uită la ei

 

Chiar toată lumea,bărabaţi şi femei! Un studiu arată că ambele sexese uită la decolteul celor din jur,mai înainte chiar de a le studia chipul. Diferenţa constă în faptul că bărbaţii se „holbează” un timp mai îndelungat.

 

 

Săracii îi preferă mai mari

 

Un studiu arată că,cu cât bărbaţii provin din pături sociale mai sărace,cu atât preferă partenere cu sânii mai mari – aceştia fiind asociaţi cu ideea de bunăstare şi de acces la resurse mai bune. Opţiunea partenerilor de sex masculin mai avuţi se schimbă radical,în sensul că aceştia preferă femei cu bustul mai mic.

 

 

Sunt asimetrici

 

Sânii tăi sunt mai degrabă gemeni fraternali decât gemeni identici. Adică,nu se aseamănă întru totul. Un studiu american arată că sânul drept este ceva mai mare ca cel stâng.

 

 

Ce spun mameloanele despre tine

 

Există mai multe categorii de mameloane,clasificate ca „normale”,„plate”,„inversate” şamd. Exact ca în cazul sânilor,pot fi asimetrice. Interesant e că există femei – 3 %- care au 3 mameloane! Ce de-al treilea se află situat undeva,pe corp,fenomenul numindu-se politelia.

 

 

Pot cântări mult

 

„Decolteul” tău poate cântări cât 3 cărămizi. Imaginează-ţi că duci după tine zilnic această greutate,că dormi cu povara asta pe piept sau că alergi cu ea. Sutienul obişnuit poate susţine sâni care cântăresc între o jumătate de kilogram şi 9 kilograme.

 

 

Sutienele sunt subiect de cercetare

 

Universitatea politehnică din Hong Kong are un departament întreg dedicat certării şi dezvoltării sutienelor! Departamentul are un sponsor privat.