Nu mai eşti îndrăgostită de el

Sunteţi împreună de multă vreme şi plănuiţi să vă căsătoriţi,însă aţi devenit,din iubiţi pasionali,cei mai buni prieteni. Este un semn de întrebare care ar trebui să te facă să te gândeşti de două ori înainte de a face pasul cel mare. Să fii căsătorită cu un bărbat pe care nu-l mai iubeşti nu te vaface doar pe tine nefericită,ci şi pe partenerul tău.

Dacă apare ceva mai bun?

Dacă ai moment în care te gândeşti că după colţ poate apărea un bărbat care să îţi ofere mai mult,dacă ai îndoieli asupra celui pe care l-ai ales ca partener,înseamnă că nu eşti gata să faceţi pasul cel mare. Atunci când mergi la altar,trebuie să fii sigură că persoana de lângă tine este cea mai bună pentru tine şi că pur şi simplu nu îţi poţi imagina viaţa fără ea.

Nu sunteţi stabili financiar

Căsătoria înseamnă nu numai dragoste  şi respect faţă de partener,ci şi o mare responsabilitate.  Se spune că dragostea trece prin stomac,de aceea,este bine ca atunci când vă hotărâţi să faceţi pasul cel mare să fiţi siguri că aveţi o stabilitate financiară.  De aceea,este ideal  ca ambii parteneri să aibă un serviciu stabil. Odată ce vă veţi căsători,următorul pas firesc este apariţia copiilor,ceea ce presupune şi un efort financiar mai mare.

Vrei nunta,nu mariajul

Multe femei visează din copilărie ziua nunţii,când se vor simţi unice şi vor arăta ca nişte prinţese. În timp ce nunta durează o zi,căsătoriadurează toată viaţa. Dacă te gândeşti mai mult la ziua nunţii,la acel moment unic,este mai bine să nu faci încă pasul. Este o decizie pentru toată viaţa.


Citeşte şi:

De ce îi este frică de căsătorie

Ce afli despre el după căsătorie


Nu sunteţi compatibili în pat

Multe persoane cred că sexul nu este mare lucru când ai lângă tine persoana pe care ai căutat-o ani la rând,cu care te înţelegi din priviri,care te sprijină necondiţionat.  Nu este chiar aşa,căci incompatibilitatea sexuală poate crea serioase probleme în relaţie şi se poate ajunge chiar la indifelitate,Aş că nu te gândi la el ca la cel mai frumos bărbat din lume şi ca la viitorul tată al copilului tău,ci şi ca la cel mai bun amant,care îţi poate oferi nopţi de neuitat.

Nu eşti pregătită să devii mamă

După căsătorie,mai devreme sau mai târziu,este firesc să apară şi copiii. Dacă ai un iubit care îşi doreşte să devină tată şi te-a cerut în căsătorie,însă tu nu eşti încă pregătită pentru responsabilităţile pe care le presupune rolul de părinte,cel mai bine este să nu te avânţi într-un mariaj. Fă pasul doar atunci când ştii sigur că eşti gata să devii mamă.

L-ai cunoscut recent

Dragostea la prima vedere şi căsătoriile la câteva luni după ce l-ai întâlnit se întâmplă,de cele mai multe ori,numai în filme.  De aceea,chiar dacă ai impresia că poţi merge până la capătul lumii cu un bărbat pe care l-ai întâlnit de o lună sau două,este bine să aştepţi. Este nevoie de timp ca să cunoşti o persoană,aşa că nu sări peste întâlniri,vacanţe petrecute împreună,căci aşa îlvei cunoaşte mai bine şi vei lua decizia potrivită.