Apă,pentru uscarea ojei

Dacă nu ai alte produse pentru uscare rapidă,ţine unghiile proaspăt ojate înmuiate într-un vas cu apă rece ca gheaţa pentru a le ajuta sa se usuce mai repede. Chiar functionează!

Ulei de măsline pentru cuticule

Freacă bine cuticulele cu ulei de măsline,înainte de a începe să îţi faci manichiura. Astfel vei îndepărta pieliţa mai uşor,susţin specialistele în manichiură.

Abur,pentru unghii cu aspect mat

În timp ce fierbi supa sau pastele pe care le-ai pus la foc,fugi şi dă-te cu două straturi de ojă,culoarea care îţi place ţie. Cât timp sunt încă umede,ţine-le aproximativ trei secunde peste aburul mâncăriic,la câţiva centimetri de apă. Vei vedea cum,în mod magic,unghiile vor căpăta o nuanţă mată,extreme de sexy.

Ţine creioanele la frigider

Dacă ai creioanele de buze şi de ochi moi,cel mai bine este să le ţii în frigider,sau să le pui la rece cu cel puţin o oră înainte de a le folosi. Cu cât sunt mai puţin moi,cu atât mai puţin rişti să te murdăreşti.

Adăuga fard de obraz pentru o culoare de durată

Înainte de a folosi fardul de pleoape sau rujul,poţi utiliza puţin fard de obraz sau fond de ten pe pleoape şi pe buze,pentru a face ca machiajul tău să reziste mai mult timp.

Foloseşte o carte de vizită pentru a da volum genelor

Înainte de a aplica rimel,pune o carte de vizită în spatele genelor pentru a acoperi pleoapa. Pornind de la rădăcini,glisează rimelul până la vârful genelor. Poţi astfel să foloseşti peria pentru a-ţi lungi şi a da cât volum vrei genelor,fără a sta cu grijă că este posibil să îţi strici machiajul.

Foloseşte un tricou în loc de prosop

În loc să foloseşti prosopul pentru uscarea părului,poţi lua un tricou de bumbac vechi. Pur şi simplu tamponează pletele cu el,fără a freca.  Frecarea părului cu un prosop duce la ruperea lui.

Nu arunca crema de faţă

Dacă o cremă hidratantă ţi se pare prea grasă pentru tenul tău,nu o arunca,schimbă-i doar utilizarea. O poţi folosi pentru emolierea picioarelor. Aplic-o pe tălpi înainte de culcare şi te vei trezi cu nişte picioare netede şi relaxate.