Ingredientele folosite sunt alese pentru a topi grăsimea depozitată pe abdomen şi pentru a elimina toxinele din organism,în timp ce este echilibrat pH-ul şi sunt stimulate toate funcţiile esenţiale ale corpului.

În plus,această băutură este bogată în vitamine şi minerale,dar şi antioxidanţi care sunt capabili să prevină cancerul,care lucrează la nivel celular şi care ajută la îndepărtarea tuturor toxinelor din corp,care ar putea dezvolta alte afecţiuni.

Este cea care arde grăsimea în special de pe abdomen,fiind zona cea mai dificilă atunci când vine vorba de slăbit. Totodată,este o băutură revitalizantă şi un magazin de energie pentru corp,care te ajută să slăbeşti într-un mod sănătos.

Ai nevoie de:

-2,5 litri de apă

-o lămâie

-două portocale

-o lămâie verde

-3 linguri de oţet de mere

-3 linguri de ghimbir ras

Mod de preparare:

Taie pe jumătate cele două portocale,lămâia verde şi cea galbenă şi le storci sucul,pe care-l adaugi în cei 2,5 litri de apă. Apoi adaugi cele trei linguri de ghimbir ras,oţetul de mere şi amesteci cu o lingură în el.

Această băutură se bea la prânz,timp de cinci zile,adică câte 500 ml de suc în fiecare zi. În cazul în care vrei să slăbeşti mai multe kilograme,trebuie să faci o pauză de 3 zile şi apoi mai continui încă 5 zile să bei această băutură,metoda fiind aceeaşi.

Credit foto:www.allaboutbetterlife.com