Grăsime pe burtă

Grăsimea din jurul burţii,care înconjoară organele interne ale corpului,poate creşte inflamaţia în organism,ceea ce duce la diabet zaharat de tip 2,hipertensiune arterială şi un nivel ridicat de colesterol.

Colăcei pe abdomen

Când ai colăceipe abdomen eşti mult mai susceptibil ca ţesutul adipos să nu fie subcutanat,iar problemele să ţină doar de felul în care arăţi. Cu toate acestea,kilogramele în plus pot duce la probleme mari de sănătate,cum sunt osteoartrita şi apneea de somn.

Citeşte şi:Scapă de grăsimea facială rapid şi natural

Coapse groase

Depozitele de grăsime de pe fund sau coapse sunt asociate cu o sănătate bună,iar specialiştii spun că femeile şi bărbaţii care au coapsele groase au un risc mai mic de a se îmbolnăvi de boli cardiace sau diabet.

Citeşte şi:Această băutură elimină grăsimea abdominală

Braţe groase

Dacă ai braţele groase,asta ar putea însemna că excesul de grăsime este blocat în muşchi-aceasta se numeşte grăsime ectopică şi poate cauza probleme,cum este rezistenţa la insulină-dar medicii atrag atenţia că nu s-au făcut studii pentru a se afla ce impact are grăsimea de pe braţe asupra sănătăţii.

Grăsime pe tot corpul

Persoanele care transportă un strat suplimentar de grăsimeoriunde pe corp riscă să se confrunte cu boli de inimă. Motivul? Grăsimea poate pune presiune suplimentară asupra inimii. Mai mult,greutatea în plus,oriunde pe corp,poate contribui la dureri articulare,apnee în somn şi scăderea rezistenţei la efort.

Credit foto:www.livestrong.com