Decolteuri adânci şi fuste scurte

Orice obiect vestimentar prea scurt sau prea decoltat spune despre tine că te străduieşti prea mult sau că ai putea fi promiscuă.

Dacă vrei să fii seducătoare sau provocatoare într-un mod decent,nu purta şi una şi alta,în aceeaşi ţinută. Poţi opta pentru o fustă ceva mai scurtă,atunci când topul tău este unul cuminte sau feminin.

Tendinţele nu contează!

Crezi sau nu,băieţilor nu le pasă de tendinţe şi nu vor fi conştienţi în momentul în care tu îţi vei etala must-urile sezonului.

Indiferent că porţi bijuterii neon,încălţări Jeffrey Campbell,cu ţinte,platforme sau un sacou cu imprimeu leopard,bărbaţii nu sunt atenţi la astfel de detalii. Este simplu! Nu încerca să-l cucereşti prin asta,pentru că nu ai sorţi de izbândă. Fii naturală şi poartă doar ce porţi tu în mod normal.

Ţinute super-structurate

Alegerile unei femei,în materie de îmbrăcăminte pot comunica foarte multe lucruri despre aceasta. Dacă vei merge la întâlnire după o zi de muncă,cu hainele în care ai stat toată ziua,cu părul dezordonat şi cu machiajul pe jumătate dus,nu vei face o impresie prea bună.

Pentru bărbaţi asta se traduce astfel:eşti apatică,neinteresată sau distantă;în acelaşi timp,ceva mult prea structurat sau rigid îi poate da impresia că eşti prea calculată şi greu de impresionat.

Atunci când te duci la o primă întâlnire este important să ai o ţinută relaxată,însă îngrijită,pentru a arăta că îţi pasă suficient de mult de persoana respectivă şi că o respecţi.

Genţilesupra-dimensionate

Uită de ele! Lasă geanta mare acasă la tine şi optează în schimb pentru o poşetă cochetă.

Un model XXL va trimite inconştient mesajul că nu eşti suficient de detaşată de trecut şi că încărcătura (de probleme,anxietăţi...) este mare!