Gabriela Maalouf,fondatoarea Academiei Pro Education a vorbit,împreună cu invitatele sale,la Brunch-ul Pro educaţie despre cum o mare parte din adulţi,deşi au terminat o facultate ajung mai târziu  să practice cu totulşi cu totul alta meserie.

Când ajungem la un punct în viaţă,în care vrem să ne reorientăm profesional,avem nevoie de curaj,ambiţie,devotament,încredere de sineşi multă pasiune. La acestea,aşadăuga cursuri de formare profesională,care să susţină baza teoreticăşi un  curs de dezvoltare personală,care să ne arate în ce moment al carierei ne aflăm,care este potenţialul fiecăruia,pe ce putem să ne bazăm din abilitaţile deja descoperite si dezvoltateşi în ce direcţie putem să ne dezvoltămşi mai mult. Gabriela Maalouf,fondator Pro Education Academy si Atelierul de parenting.

Femeile în perioada sarcinii se redescoperă şi realizează că locul de muncă şi meseria pe care o practică nu le mai aduce satisfacţia dorită. Acestea au nevoie de sprijin să pornească pe un nou drum,sprijinul familiei,al nostru şi al speacialiştilor care prin intermediul cursurilor să ajute la dezvoltarea personală şi reorientarea profesională”,ne informa Elena Goron,una din invitatele speciale din cadrul Brunch-ului,preşedinta Asociaţie Work at Home Moms.

„Facultatea pe care o urmezi,planurile pe care le faci la început,nu au nicio legatură cu adevărata vocaţie,cu pasiunea. Vine o zi când ai mai mult curaj,îţi dai demisiaşi hotărăşti să te reorientezi profesional. De la Turism şi PR am ajuns să am un restaurant şi sunt mai fericită ca oricând”,a completat Elena Platon,manager Beautyfood.

Academia Pro Educationeste un proiect ce are în vedere atât dezvoltarea profesională,cât şi cea personală.

Printre cursurile academiei se regăsesc şi:curs de consilier pentru dezvoltare profesională,curs de parenting personalizat,curs de Public Speaking,curs de limbă romană pentru străini,cursuri de formator,cursuri de limbă arabă,cursuri de limbă engleză.