Menta reduce nivelul de testosteron

Poate te gândeşti că este o idee bună să o consumi,deoarece îţi va sigura o respiraţie proaspătă,dar partenerul tău nu va fi de aceeaşi părere. Mentolul din conţinutul său va scădea nivelul de testosteron,deci elu nu va fi în aceeaşi dispoziţie ca şi tine.


Citeşte şi:

Soluţii care îmbunătăţesc viaţa sexuală

5 secrete ale unui cuplu fericit


Apa tonică modifică calitatea spermei

Dacă plănuieşti să rămâi însărcinată,atunci elimină din alimentaţia voastră apa tonică. Pe lângă faptul că bulele te vor balona,studiile au arătat că quinina,compusul care oferă băuturii acel gust uşor amărui,deteriorează calitatea spermei. Poţi înlocui apa tonică cu ceai neîndulcit,cum este ceaiul mate sau cel verde.

Cartofii prăjiţi au prea multe grăsimi

Grăsimile din conţinul acestora au un impact negativ asupra testosteronului,şi în acelaşi timp încetinesc circulaţia sângelui. Astfel,erecţia se poate declanşa mai greu,ceea ce poate deveni frustrant pentru partenerul tău.

Tofu,bună dar nu pentru cină

Cu un aport ridicat de estrogen,tofu poate fi o alegere nefericită pentru masa de seară,deoarece îţi va fura tot cheful de a te simţi bine alături de cel drag. Alege în locul ei ouăle,întrucât sunt bogate în vitaminele B5 şi B6 care echilibrează nivelul hormonilor.

Nu alege mâncare conservată

Vrei să scapi repede de corvoada pregătirii cinei,aşa că optezi pentru mâncarea conservată. Ai face bine să renunţi la acest obicei,întrucât produsele conservate conţin multă sare. Pe lângă faptul că te va balona,sarea va încuraja retenţia de apă. Din acest motiv este bine să ţii alimentele la desărat cel puţin 20 de minute.