Iată care sunt aceste ingrediente pe care ar trebui să le incerci:

1. Morcovul

Dacă mâncăm  în mod regulat morcov,beneficiem de nişte acţiuni iubitoare. Aceştia hrănesc corpul şi pot face lucruri mari pentru tine în dormitor,menţinându-te energică. Studiile arată că consumul de morcovi creştedorinţa sexuală.

2. Banana

Acest fruct nutritiv este bogat în potasiu,magneziuşi mai multe vitamine. Acesta a fost privit ca un simbol al fertilităţii,datorită formei falice şi sunt adesea menţionate ca un simbol al sexualităţii. Bananele conţin vitamina B,care contribuie la producerea de hormoni sexuali.

3. Migdalele

S-ar putea să nu sune deosebit de excitant,dar migdalele au fost mult timp considerate ca simboluri ale fertilităţii. În plus,aroma de migdale prăjite se spune că trezeşte dorinşa sexuală la femei. Acestea au o serie de substanţe nutritive care au impact asupra bunăstării.

4. Mierea

Mierea este o mare sursă de potasiu,care este cunoscut că metabolizează estrogen,hormonul sexual feminin. Adaugă miere în laptele fiert şi fii sigură că acţionează ca un stimulent sexual instant. Un afrodisiac naturalşi popular,mierea în cea mai pură formă este cel mai bun mod de a simţi dorită.

5. Stridiile

Probabil sunt cele mai cunoscute alimente afrodisiace din lume. Legenda spune că însuşi Casanova consuma aproximativ 50 stridii pe zi,pentru a-l ajuta în eforturile sale romantice! Cu conţinut mare de zinc,stridiile sunt bogate în vitamina B şi E,care te ajută să arăţi  frumoasă. În plus,încurajează producţia de hormoni sexuali.