Stridiile sunt printre cele mai cunoscute aprodisiace,însă pe aceeaşi listă se găsesc şi alimente la care nu te-ai fi aşteptat.

Ardeiul iute

Cu cât este mai iute,cu atât viaţa sexuală va fi mai condimentată. Capsaicina este substanţa care dă iuţeală ardeilor. Aceasta îmbunătăţeşte circulaţia şi şi fluxul sanguin. Studii recente au arătat că această substanţă stimulează producţia de endorfine. Organismul tău se va relaxa de la capsaicină şi te vei simţi foarte bine.


Citeşte şi:

Greşelile pe care le faci în materie de sex

Soluţii care îmbunătăţesc viaţa sexuală


Ceaiul verde

Ceaiul verde este recunoscut pentru proprietăţile sale care ajută la slăbit,la imunitate şi în lupta împotriva cancerului. Acesta însă,are beneficii şi în ceea ce priveşte viaţa sexuală. Conţinutul bogat de antioxidanţi contribuie la sănătatea vaselor de sânge şi îmbunătăţeşte fluxul sanguin.

Vinul roşu

Vinul roşu este licoarea care face minuni în ceea ce priveşte viaţa ta sexuală. Studiile recente au arătat că femeile care consumă 2 pahare de vin înaintea partidei de sex au performanţe mai mari decât cele care nu consumă deloc alcool,sau care consumă mai mult de 2 pahare. Ai grijă să nu bei mai mult de 2 pahare de vin,fiindcă prea mult alcool poate afecta performanţa sexuală.

Ciocolata

Pentru un efect garantat,alege ciocolata cu un conţinut de 70% cacao. Studii recente au arătat că aceasta este mai eficientă decât un sărut în ceea ce priveşte preludiul unei partide de amor.

Ginsengul

Ginsengul este bun atât pentru bărbaţi,cât şi pentru femei în ceea ce priveşte performanţele sexuale. Un studiu a arătat că femeile care consumă ginseng au libido-ul mai ridicat decât cele care nu consumă. De asemenea,ginsengul este recomandat bărbaţilor care suferă de disfuncţie erectilă.

Crabul

Crabul este o alternativă pentru cei care nu suportă stridiile. Conţinutul de zinc şi minerale din stridii se găseşte şi în crab. Aceste substanţe stimulează libido-ul.