Iată o listă cu alimentele pe care le poţi consuma fără să îţi faci griji de numărul caloriilor. Asta nu înseamnă că trebuie să renunţi complet la celelalte produse. Ai nevoie de o dietă echiibrată.  

Popcorn

Poţi mânca popcorn oricât, fără să stai cu grija că te vei îngrăşa. Atenţie! Este sănătos doar dacă nu are unt sau alţi îndulcitori.


Ţelina

Conţine 95% apă, are efect diuretic şi te ajută la detoxifierea organismului, dar şi în curele de slăbire.

Vânăta

Poţi consuma vânătă fără probleme, dacă nu foloseşti ulei. O porţie de vinete la grătar conţine doar 24 de kcal.Portocale, grapefruit şi mandarine

Dacă vrei să slăbeşti, atunci nu ar trebui să consumi o mare cantitate de fructe. Citricele fac excepţie de la această regulă. Conţin vitamina C, fibre şi flavonoide care te vor sătura şi vor accelera digestia, îmbiunătăţind totodată şi funcţia ficatului.

Citeşte şi: Dieta cu portocale: slăbeşti 5 kilograme în 7 zile

Zucchini

Sunt un mod excepţional de a echilibra proporţia de sare-apă din organism. Totodată, acestia susţine tractul intestinal. O porţie de zuchinni, preparată fără ulei, conţine 42 de calorii.


Castraveţi

Leguma care nu ar trebui să lipsească din nicio cură de slăbire este castravetele. Reduce balonarea şi te ajută în procesul de slăbire.

Sfecla

O porţie medie de sfeclă conţine 40 de calorii. Este o legumă bogată în nutrienţi şi mangan, care reduce nivelul grăsimii din sânge.

Ouă

Poţi consuma ouă la orice oră, fără să te îngraşi. Cele fierte au cele mai puţine calorii.


Merele şi prunele

Merele oferă senzaţia de saţietate şi îţi va regla digestia, de aceea este indicat să consumi unul pe zi. Şi prunele sunt excelente, fiind bogate în vitamina C şi potasiu. În plus, ajută la sănătatea cardiovasculară.


Sursă: http://fitandhealthy24.com