De exemplu, aloe vera şi mierea, combinate, au efecte excelente asupra sănătăţii. Iată câteva remedii simple şi la îndemână, pe care le poţi face acasă:

Cum prepari remediul?

2 linguri de pulpă de aloe vera amestecate cu o lingură de miere se amestecă într-un pahar. Se consumă în fiecare dimineaţă, cu 30 de minute înainte de micul-dejun.
Această mixtură ajută şi la pierderea kilogramelor în plus. Antioxidanţii din miere, în combinaţie cu vitamina E din aloe vera stimulează rata metabolismului şi prin asta te ajută să slăbeşti.

Bun pentru constipaţie

Studii medicale arată că tot mai mulţi oameni suferă de constipaţie în toată lumea. 52% dintre aceştia suferă de constipaţie din cauza alegerilor alimentare proaste. Acest amestec prezentat mai sus îmbunătăţeşte tranzitul intestinal datorită consistenţei onctuoase, care acţionează ca un lubrifiant natural.

Îmbunătăţeşte imunitatea

Antioxidanţii din miere şi saponinele din plantă întăresc sistemul imunitar, ajutând corpul să lupte mai eficient împotriva agenţilor patogeni. De asemenea, protejează împotriva bolilor, nu doar luptă cu ele corp la corp! 

Încetineşte degenerarea celulară

La unii oameni, această degenerare e mai rapidă decât la alţii. Antioxidanţii şi mineralele din acest amestec hrănesc celulele şi le stimulează activitatea.
Bogată în vitamina A, aloe vera regenerează ochii şi-i ţine lubrifiaţi. Bineînţeles, consumată intern, nu aplicată pe ochi!

Ajută la vindecarea rănilor

Consumul regulat al acestui amestec ajută corpul să se regenereze după o perioadă de boală, datorită hormonului denumit auxină conţinut de aloe vera, care reduce inflamaţia şi permite rănii să se vindece mai repede.
Amestecul combate infecţiile virale şi s-a dovedit foarte eficient în lupta cu răcelile şi gripele.
Consumat în fiecare dimineaţă, nivelul de energie va exploda în câteva zile!
Consumul acestui amestec de către femeile însărcinate e foarte indicat. Nu doar pentru aportul de vitamina C şi acid folic, dar şi pentru dezvoltarea optimă a fătului.


Sursa foto: karsimple.blogspot.ro