Ceaiul verde

Ceaiul verde conţine mai puţină cofeină decât cafeaua. Acesta este recomandat persoanelor care au probleme hepatice  sau cu tensiunea arterială ridicată. Totodată,ceaiul verde poate fi utilizat şi de cei care vor să slăbească.  

Ceaiul cu ginseng siberian

Ginsengul siberian este o plantă utilizată,în special,pentru a preveni răceala şi gripa. Ingredientele active ale plantei,numite eleutheroside,energizează organismul. Ceaiul cu ginseng stimulează concentrarea,dar îi ajută şi pe cei care vor să slăbească.  

Sucul de rodii

Poţi să consumi fructul în stare sa naturală sau să faci un suc combinat cu alte fructe. Poţi,de exemplu,să faci un shake cu rodie,lapte de soia,banană,spirulină şi iaurt. Rodiile abundă în antioxidanţi şi energizează organismul la fel de mult ca şi o ceaşcă de cafea.


Citeşte şi:

Sucuri care te feresc de cancer!

Sucurile îţi redau energia!


Ceaiul de mentă

Consumă cu încredere ceai de mentă! Pe lângă faptul că reîmprospătează respiraţia şi calmează stomacul după o masă copioasă,ceaiul de mentă revitalizează organismul.  

Sucul de prune

Dată viitoare când cauţi termosul de cafea,înlocuieşte-l cu un suc de prune! Sucul proaspăt  reglează nivelul adecvat de electroliţi din organism. Totodată,sucul reglează pofta de mâncare,facilitează digestia şi previne constipaţia.