Lasă-l să preia controlul

De multe ori simţim nevoia să demonstrăm cât de pricepute suntem în arta amoruluişi suntem noi cele care coordonăm toată acţiunea. Bineînţeles că este incitant să vedem cum ne putem aduce iubitul pe culmile plăcerii,dar asta nu înseamnă că trebuie să facem noi totul. Lasă-l şi pe el să preia controlul şi e mult mai incinat să-i spui ce anume să facă pentru a-ţi provoca plăcere,în loc să faci tu.

Desert la pat

Nu le este uşor bărbaţilor să admită că-şi doresc ca desertul de la cină să fie servit în pat. Dar,doar imaginează-ţi cât de erotic este să serveşti ciocolata direct de pe pieptul iubitului sau să vă serviţi reciproc cu frişcă şi fructe. Va fi cu siguranţă o experienţă de neuitat!

Experienţe în locaţii noi

Nu degeaba în filme cele mai fierbinţi partide de sex au loc în alte locuri decâtintimitatea dormitorului. Poate că acolo te simţi mai în largul tău,dar rutina este cel mai mare duşman al unei relaţii. Aşadar,de ce să nu diversifici? Iar pericolul de a fi prinşi nu va face decât să sporească senzaţiile tari din timpul unei partide rapide de sex.

E fanul filmelor erotice

Câţi dintre bărbaţi pot spune cu mâna pe inimă că nu se uită la filme erotice? În loc să fie nevoit să se ascundă de tine,ca şi cum ar fi un lucru ruşinos,e mai simplu să vă uitaţi amândoi şi să puneţi mai apoi în practică unele lucruri care credeţi că vi s-ar potrivi.

Un show de striptease

Scapă de rutina sărutat,dezbrăcat,sărit în pat! Mai bine aşază-l pe pat,pune o melodie incitantă şi scapă de haine în cel mai provocator mod cu putinţă. Mişcările tale,hainele căzute una câte una şi muzica îl vor face să te dorească din ce în ce mai mult.