Anastasia Lazariuc are 65 de ani

Cum se menţine în formă la această vârstă? Îşi alege întotdeauna cea mai bună mâncare de pe masă. Artista a mărturisit că, dacă e invitată undeva, nu mănâncă orice i se pune în faţă, chiar dacă e politicos să guşti. Anastasia Lazariuc mănâncă des mămăligă, aliment care susţine ea că a menţinut-o în formă în toţi aceşti ani.

Cum se menţine Anastasia Lazariuc în formă

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci şi aşa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci şi felul unu şi felul doi şi desert, bietul stomac mestecă şi mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există nişte reguli pe care trebuie să le ştim şi să fim conştienţi că dacă mâncăm mult şi amestecat nu e bine deloc”, a povestit Anastasia Lazariuc la PRO TV.

Dramele Anastasiei Lazariuc

„Fostul soţ nu ştiu dacă a acceptat viaţa asta a mea.. .Nu m-am recăsătorit pentru că nu am întâlnit bărbatul care să mă accepte. …copiii au suferit, a fost o suferinţă foarte mare. Am avut mare noroc de un destin bun, de public, de oameni buni. Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică. Primul salariu pe care l-am luat, l-am dat mamei… şi a început să plângă. Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe 5 i-a înmormântat. A trecut prin toate, războaie, de toate… Muncea foarte mult, aveam casă, grădină, eram ca la ţară. Când avea cineva nevoie de ajutor, ne duceam cu tot neamul să ajutăm”, a mărturisit Anastasia Lazariuc la Agenţia VIP.