Înainte să intre în sala de naşteri şi să o strângă în braţe pe fiica lor, cei doi soţi au făcut un selfie în care radiau de fericire. Imaginea emoţionantă a fost însoţită de un mesaj scurt: “Gata, e timpul".

„Andreea se simte bine, îi spunem Şerifa, pentru că are o deplasare din asta aşa… Când apare nu ştii dacă vrea să te ia în braţe sau să te împuşte. Este bine.

Ne-am tot gândit atâtea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi finalitate, ne-a propus Inoke, prima mea fiică, varianta asta de nume şi cred că suntem aproape să o adoptăm. Nu pot să spun care este numele. Nu este secret, dar încă nu ne-am hotărât şi iar scot ceva pe gură, iar o ia toată lumea razna… aşa că rămânem la nume de cod Petunia. Petunia… şi vom vedea după aceea”, a spus recent Cabral, pentru VIVA!.

De aproape zece ani, cei doi formează unul dintre cele mai vesele cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au întâlnit pe vremea când simpaticul prezenta „Poveştiri de noapte” şi era actor de telenovele. Tocmai terminase de filmat „Iubire ca în filme” şi se pregătea pentru un nou proiect.


Era vorba de „Inimă de ţigan”, unde juca unul dintre rolurile principale alături de Nicoleta Luciu, Denis Ştefan şi o tânără debutantă, care urma să fie aleasă printr-un casting riguros. Aceasta s-a dovedit a fi Andreea Pătraşcu, studentă la vremea aceea la Finanţe-Bănci.

Deşi cei doi nu jucau prea mult împreună, se aflau pe acelaşi platou de filmare, repetau împreună şi au ajuns să se cunoască foarte bine. N-a trecut mult şi între Cabral şi tânăra blondă şi fâşneaţă s-a înfiripat ceva. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, au povestit surse de pe platourile de filmare la vremea aceea, potrivit click.ro.

Cei doi au continuat să filmeze împreună pentru „Regina” dar şi pentru alte proiecte, cum ar fi sezonul doi din emisiunea „În al nouălea cer”, în 2008, iar în 2011 s-au căsătorit.