Vedeta tv a oferit un interviu postului Antena Stars. În el, Andreea Marin a mărturisit că a suferit de depresie după ce a născut. A căutat ajutor la un specialist care i-a oferit pastile. Din nefericire, medicamentele i-au agravat starea.

Andreea Marin s-a gândit la suicid din cauza depresiei

„A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie.

Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit”, a povestit Andreea Marin.

Citeşte şi: Andreea Marin, schimbare totală de look! A renunţat la brunet

„Eram după o naştere şi am trăit această depresie postnatală. Desigur, erau şi nişte motive personale. În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte. I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă”, a mai spus Zâna Surprizelor.

Citeşte şi: Andreea Marin: «Întotdeauna am fost un spirit liber»