Andreea Raicu a fost protagonista unei şedinţe foto erotice pentru revista Unica. Ediţia va fi pe piaţă în câteva zile. Cu toate că e trecută de prima tinereţe, Andreea Raicu are un trup de invidiat. Fără naşteri la activ, bruneta are un fizic fără cusur. E slabă, tonifiată şi fără pic de celulită.

Cu ocazia şedinţei foto erotice, vedeta a acordat şi un interviu publicaţiei sus menţionate.

„Mă bucur că am făcut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru că ştiu că dacă le-aş fi făcut în urmă cu câţiva ani, cu siguranţă rezultatul nu ar fi fost acesta.

De ce? Pentru că la vremea respectivă nu aveam curajul necesar să mă „dezbrac' de inhibiţii, măşti şi ruşini împrumutate.

Da, oricât de incredibil de crezut ar fi, şi mie mi-a fost ruşine de corpul meu şi cu cât încercăm mai tare să ascund acest lucru, cu atât mai oribil mă simţeam în sinea mea, eu cu mine”, a scris vedeta pe BLOGUL ei.

Andreea Raicu se înfometa pentru a fi slabă

Andreea Raicu a avut o perioadă lungă în care obsesia pentru a fi cât mai slabă aproape i-a distrus viaţa. Vedeta are câteva reguli de bază, de la care încearcă să se abată cât mai rar: evită carbohidraţii seara, gluten, dulciuri, carne, prăjeli, băuturile carbogazoase şi nu mănâncă seara după ora 8.

'Ani de zile am fost obsedată să fiu slabă, foarte slabă, cea mai slabă. De aceea eram mereu în căutarea tuturor variantelor care mă puteau duce pe drumul corect, astfel încât să ating greutatea ideală din mintea mea (…)

Ani de zile am fost într-un dezechilibru continuu şi o frustrare că nu pot mânca ce îmi doresc, până când nu mai puteam şi sfârşeam mâncând ciocolată la 2 noaptea. Şi nu doar o bucăţică, ci o ciocolată întreagă sau jumătate de borcan de şerbet', a mărturisit Andreea pe blog.