Specialiştii în nutriţie consideră că acest produs este unul dintre cele mai puternice stimulatoare ale celulelor stem, având un rol important în regenerarea organismului.

Cercetătorii japonezi afirmă despre lăptişorul de matcă că nu are efecte secundare şi că acesta a fost folosit în unele cazuri inclusiv pentru a trata cancerul cu succes.

Un supliment alimentar eficient mai ales pentru regenerarea şi detoxificarea celulelor organismului, îmbunătăţind funcţiile metabolice şi starea generală a organismului din cauză că odată consumat acesta transmite energie către glanda pituitară şi către glandele suprarenale, fiind astfel un bun remediu antidepresiv. 

„Printre efectele remarcabile ale curelor cu lăptişor de matcă amintim: longevitate, refacerea celulelor nervoase, efect antitumoral (atât profilactic, cât şi terapeutic), vitalitate, fortifierea sistemului imunitar, epuizare fizică şi intelectuală, reglator hormonal, tratarea infertilităţii, echilibrant emoţional, mental şi fizic, excelent tonic nervos, tratarea anemiei – prin stimularea producerii de globule roşii, antioxidant”, explică Marian Grigore, specialist în apifitoterapie.

Are proprietăţi antibiotice 

Datorită substanţelor pe care le conţine, acesta se bucură de proprietăţi antibiotice şi antiseptice fiind un real folos în tratarea dar şi prevenirea anumitor infecţii mai ales cele cu bacilul Koch, responsabil de apariţia tuberculozei, dar şi de bacteria E. Coli care poate fi cauza enterocolitei.

Nici stafilococul auriu nu rezistă în faţa antibioticului natural. În plus acesta susţine buna funcţionare a sistemului imunitar, fiind recomandat şi în stări de astenie, refacere după boală, perioada post operatorie sau după un efort fizic intens.

Ia-l dimineaţa, pe nemâncate!

În cazul în care alimentaţia ta este deficitară sau te confrunţi cu o stare generală slăbită, anxietate sau depresie, lăptişorul de matcă este un ajutor ideal. În ciuda virtuţilor sale este bine să nu îl consumi decât dimineaţa, deoarece după prima parte a zilei poate fi responsabil pentru noaptea albă, furnizând o cantitate mare de energie organismului.

Află ce beneficii incredibile asupra sănătăţii mai are lăptişorul de matcă pe clicksanatate.ro.

Sursa foto: livestrong.com