Folosirea abuzivă sau neadecvată a antibioticelor poate duce la bacterii rezistente la astfel de medicamente. Pentru a preveni o astfel de situaţie,poţi apela fără griji la anumite remedii naturale,care pot ucide infecţiile nedorite în condiţii de siguranţă.

De ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara cel mai puternic antibiotic natural

Cel mai puternic antibiotic natural - Pentru prepararea antibioticului natural, îţi trebuie:

3 ceşti de oţet de mere

1/4 cană de usturoi tocat

1/4 ceaşcă de ceapă tocată

2 ardei iuţi

1/4 cană de ghimbir ras

2 linguriţe de hrean ras

2 linguriţe de curcumă

3 linguriţe de miere

Oţetul de mere este folosit,în mod tradiţional,ca dezinfectant,în tratarea infecţiilor urechii,ciupercilor unghiilor,negilor şi pentru curăţarea rănilor. Mai mult,studii recente arată că oţetul de mere inhibă dezvoltarea bacteriilor,cum este E. Coli.

Usturoiul are proprietăţi protectoare cardiace,datorită producţiei de hidrogen sulfurat, fiind important de folosit ca ingredient atunci când prepari cel mai puternic antibiotic natural. Acest lucru ajută vasele de sange să se extindă,menţinând la un nivel normal tensiunea arterială.

Ceapa întăreşte sistemul imunitar datorită fitochimicalelor şi a vitaminei C care se găsesc în ea.

Ardeii iuţi au în compoziţie antioxidanţi,vitamina C şi carotenoide,ceea ce contribuie la o mai bună reglementare a insulinei.

Gingerolul,compusul bioactiv din ghimbir,este responsabil de virtuţile medicinale ale ghimbirului. Şi el trebuie să fie nelipsit din lista de ingrediente pentru cel mai puternic antibiotic natural.

Curcumina este ingredientul activ principal din curcumă,ea având proprietăţi antiinflamatorii şi antioxidante foarte puternice.

Mierea este antibacteriană şi antifungică.

Mod de preparare

Ca să prepari cel mai puternic antibiotic natural, pune toate ingredientele,mai puţin oţetul,într-un bol. Amestecă bine şi transferă combinaţia într-un borcan,apoi toarnă oţetul de mere,având grijă să umpli recipientul până la refuz. Închide etanş şi agită bine. Depozitează vasul într-un loc răcoros,între două până la şase săptămâni,agitând de mai multe ori în fiecare zi. Dupa ce a trecut perioada,stoarce amestecul bine şi strecoară lichidul. Asigură-te că obţii cât mai mult suc. Păstrează amestecul la frigider. Consumă până la două linguri în fiecare zi.

Este o combinaţie de ingrediente naturale foarte puternică,care te ajută să scapi de boli virale,parazitare,bacteriene şi fungice.

Credit foto: www.weeklyhealthylife.com