Oţetul de cidru de mere

Datorită proprietăţilor diuretice şi curative, oţetul de cidru de mere combate inflamaţia, reducând semnificativ celulita. În plus, oţetul de cidru de mere elimină toxinele acumulate în organism şi îmbunătăţeşte aspectul pielii.

Ce trebuie să faci: Pune în 250 ml apă fiartă o lingură de oţet de cidru de mere şi amestecă cu o lingură. Apoi, bea băutura cât este caldă, zilnic, pe stomacul gol. Consum-o în fiecare zi timp de o săptămână.

Apă de ananas

Proprietăţile antiinflamatoare şi de curăţare pe care le conţine apa de cocos sunt folosite pentru a stimula eliminarea nodulilor de grăsimi, ei fiind cei care formează celulita. În plus, bromelaina, compuul activ prezent în ananas,  îmbunătăţeşte digestia şi previne depunerea grăsimilor în diferite părţi ale corpului.

Ce trebuie să faci: Ai nevoie de 500 ml apă şi două felii de ananas, curăţate de coajă. Pune apa într-o oală, pe foc, apoi adaugă şi cele două felii de ananas. Lasă-le să fiarbă două-trei minute, îndepărtează oala de pe foc şi las-o să se răcească. După ce apa s-a răcit, strecoară amestecul într-o cană şi bea apa de ananas. Continuă să bei apa de ananas zilnic, timp de două săptămâni, cu o pauză de o lună.  

Smoothie de banană

Banana este sursă bogată de potasiu, mineral care stimulează eliminarea fluidelor şi toxinelor din organism, în timp ce îmbunătăţeşte fluxul sangvin. În plus, banana este un fruct foarte săţios.

Pentru prepararea smoothie-ului, ai nevoie de:

-    2 banane
-    1 lingură fulgi de ovăz
-    2 linguri seminţe de in
-    250 ml apă
-    1 lingură miere

Curăţă de coajă bananele, taie-le felii şi pune-le într-un vas împreună cu fulgii de ovăz, seminţele de in şi apa. Blenduieşte-le câteva minute, apoi adaugă mierea. Băutura va deveni cremoasă. Bea-o pe stomacul gol, în fiecare zi.


Credit foto: www.sportadictos.com

Sursă: www.steptohealth.com