Bărbaţii cu penisul foarte mic ar vrea ca femeile să ştie câteva lucruri despre organul lor de reproducere.

Funcţionează normal

Marea majoritate a micropenisurilor funcţionează perfect adecvat. Nu au problemefizice cu erecţiile sau cu ejacularea. Cele mai frecvente probleme prezentate de această anormalitate sunt de natură psihologică.

Este dificil să avertizeze femeile în avans

Bărbaţii cu penisul foarte mic sunt într-o situaţie jenantă ori de câte ori se pregătesc să întreţină relaţii sexualecu o nouă parteneră,atunci când vine vorba de a le spune despre mărimea organului. Femeile s-ar putea simţi înşelate când descoperă că au investit timp într-o relaţie,doar pentru a afla pe ultima sută de metri că bărbatul de lângă ele este slab dotat. Totuşi,există un motiv pentru care el a evitat să îţi spună. Mulţi dintre cei aflaţi în această situaţie spun că avertizarea ar putea să enerveze femeile,care se simt ofensate:„cine ţi-a zis că aş vrea să fac sex cu tine?”,ar putea răbufni ele.

Nu trebuie să te prefaci că e ok

De multe ori,din dorinţa de a nu-i face să se simtă prost,femeile se prefac că este ok şi chiar ţin să le spună că nu este nimic în neregulă cu penisul lor. Bărbaţii cu micropenis ştiu că scula le e mică,de aceea se simt frustraţi când o femeie bine intenţionată le spune că scula lor este mare sau normală. Dacă vrei să îl faci să se simtă bine,spune-i doar că nu te deranjează.

Procedurile naturale de mărire a penisului sunt un mit

Realitatea este că nimeni nu şi-a mărit niciodată dimensiunea penisului,prin procedure naturale,la o lungime semnificativă. Pe de altă parte,operaţia de mărire este periculoasă,dureroasă,costisitoare,şi,în cazuri rare,dacă are succes,poate reduce senzaţia sexuală şi plăcerea de a întreţine relaţii intime.

Demnitatea nu costă nimic,dar este atât de preţioasă

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă bărbaţii,este faptul că femeile spun despre penisul lor mic prietenelor lor. Atunci când ei află despre acest lucru,simt că demnitatea le-a fost răpită.