Blugii sunt cunoscuţi ca piesa vestimentară esenţială pentru stilul casual, care poate arăta şic şi sofisticat, dacă este asortată cu hainele potrivite.

În magazinele de haine găsim foarte multe modele de blugi, diferite de la un sezon la altul, simpli, cu detalii sau de nuanţe precum albastru, negru, alb, verde.


Pe de altă parte, ştim că blugi albaştri, clasici, sunt cei mai la modă. Astăzi se găsesc în aproape toate nuanţele de albastru, motiv pentru care pot fi asortaţi cu tricou/cămaşă/bluză de orice culoare.


Blugii negri şi cei bleumarin (skinny şi cu talie înaltă) oferă o senzaţie de picioare mai lungi, fiind combinaţi cel mai des cu tricou şi cămaşă.


Acest model de pantalon este văzut foarte des la persoanele care adoptă zilnic stilul casual, însă şi la cele care se îmbracă office. Ele aleg perechea potrivită, deoarece ştiu că ţinuta pe care o au este imaginea lor.


Când vine vorba de încălţăminte, ştim că opţiunile sunt nenumărate. În funcţie de stilul pe care-l adoptăm atunci când purtăm o pereche de blugi, încălţămintea cea mai frecvent aleasă este: pantofi sport, tenişi, pantofi cu toc, sandale, ghete, balerini etc.

Optează întotdeauna pentru încălţăminte şi articole vestimentare care te fac să te simţi bine, care-ţi dau încredere şi care oferă o impresie despre tine.


Credite foto: www.paperhi.com; www.glamradar.com