Rondele contra ochilor umflaţi

Lasă deoparte loţiunile scumpe! Există trucuri rapide contra oboselii cu ingrediente din frigider. Două rondele de castravete aplicate pe pleoape zece minute sunt de ajuns să scapi de ochii umflaţi. Şi mai testează ceva:ţine 15 minute pe ochi două discuri pentru demachiere umezite în lapte rece. 

Puţină odihnă

Imediat ce ai terminat pregătirile pentru masa de Sărbători,permiteţi măcar 20 de minute de somn. O pernă în plus pusă sub cap previne congestionarea feţei. Dacă îţi este teamă că nu te vei trezi la timp pentru petrecere,măcar relaxează-te ascultând muzică.

Prospeţime în cinci minute

Pentru a scăpa de efectele oboselii,spală-ţi ochii cu apă rece sau umezeşte un prosop şi ţine-l pe ochi cinci minute. Apa tonifică tenul şi îi redă strălucirea,pentru că stimulează circulaţia şi nervii faciali.

Trucul creionului

Un contur cu creionul dermatograf alb dă iluzia unor ochi mai mari şi învioraţi. Conturează pleoapele de jos şi colţurile interioare ale ochilor,dar ai grijă să trasezi o linie fină,altfel vei obţine un efect nenatural.

Ascunde cu corector

După o noapte de petrecere,nu vrei să arăţi ca un urs panda. Maschează cearcănele cu un corector într-o nuanţă caldă,bej sau oranj,care va estompa şi tenta lor albăstruie. Aplică-l la colţurile interioare ale ochilor,sub ochi şi de o parte şi de alta a nasului.

Pont

Produsele pentru ten păstrate la frigider,fiind folosite reci,previn umflarea feţei şi calmează tenul obosit.